Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 1 ώρα και 15 λεπτά περίπου.
1 ½kg χοιρινό καρέ Α/Ο
60g Μαρινάτα Grill-Butter Style (Κωδ. 50643)
250g Γέμιση Μανιταριών (Κωδ. 55029)
50g Πάστα Τρούφας (Κωδ. 55127)
80g Πανάρισμα Panko (Κωδ. 37483)
50g φουντούκια χοντροσπασμένα
50g τριμμένη γραβιέρα
Λίγο φρέσκο θυμάρι
Λίγα μανιτάρια shimeji για γαρνίρισμα
Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια
Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.