Your list

Σύνδεση

Email*
Κωδικός*
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Φίλτρα αναζήτησης

Επιλέξτε κύριο συστατικό
Κύριο υλικό της συνταγής
Ιδέες για
Ιδιαίτερο χαρακτήρα
Εποχικότητα
Epochi
Διατροφικές προτιμήσεις
Diatrofikes

Χοιρινό με τρούφα και φουντούκια

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 1 ώρα και 15 λεπτά περίπου.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Πάστα τρούφας

Grill-Butter style

Panko

Γέμιση μανιταριών

ΥΛΙΚΑ

1 ½kg χοιρινό καρέ Α/Ο

60g Μαρινάτα Grill-Butter Style (Κωδ. 50643)

250g Γέμιση Μανιταριών (Κωδ. 55029)

50g Πάστα Τρούφας (Κωδ. 55127)

80g Πανάρισμα Panko (Κωδ. 37483)

50g φουντούκια χοντροσπασμένα

50g τριμμένη γραβιέρα

Λίγο φρέσκο θυμάρι

Λίγα μανιτάρια shimeji για γαρνίρισμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Κάνουμε μια τομή με το μαχαίρι κατά μήκος του χοιρινού δημιουργώντας χώρο για τη γέμιση.
  2. Αλείφουμε εξωτερικά και εσωτερικά με τη Mαρινάτα Grill-Butter Style.
  3. Ανακατεύουμε τη Γέμιση Μανιταριών με την Πάστα Τρούφας και γεμίζουμε το χοιρινό μας (δεν πειράζει αν ξεχειλίζει λίγο η γέμιση).
  4. Ανακατεύουμε μαζί τα υλικά της “κρούστας” (Πανάρισμα Panko, τυρί, θυμάρι και φουντούκια) και τα απλώνουμε πάνω από τη γέμιση.
    Τελειώνουμε με τα shimeji.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο συστατικό

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδέες για

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Είδος πιάτου

Εποχικότητα

Epochi

Διατροφικές προτιμήσεις

Diatrofikes

Εμπνέουμε
τη διατροφή,
δημιουργούμε τη γεύση.

Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια

Εγγραφή νέου χρήστη

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.

Email*
Ιδιότητα*
Κωδικός*
Επιβεβαίωση κωδικού*

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων