Group 3108@2x

Your list

Σύνδεση

Email*
Κωδικός*
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Φίλτρα αναζήτησης

Επιλέξτε κύριο συστατικό
Κύριο υλικό της συνταγής
Ιδέες για
Ιδιαίτερο χαρακτήρα
Εποχικότητα
Epochi
Διατροφικές προτιμήσεις
Diatrofikes

Χοιρινό ribeye on the bone

Χορινό ribeye on the bone

Ψήνουμε σε σχάρα ή σχαροτήγανο.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Grilled Pork

ΥΛΙΚΑ

Περίπου 1kg σπαλομπριζόλα χοιρινή M/Ο

60g Μαρινάτα Grilled Pork (Κωδ. 50645)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Τριμάρουμε την άκρη του καρέ (γαλλικής κοπής) και κόβουμε την καρίνα.
  2. Μεριδοποιούμε σε μπριζόλες.
  3. Απλώνουμε τη Μαρινάτα με πινέλο προσεκτικά ώστε να μη λερώσει το κόκαλο.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο συστατικό

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδέες για

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Είδος πιάτου

Εποχικότητα

Epochi

Διατροφικές προτιμήσεις

Diatrofikes

Εμπνέουμε
τη διατροφή,
δημιουργούμε τη γεύση.

Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια

Εγγραφή νέου χρήστη

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.

Email*
Ιδιότητα*
Κωδικός*
Επιβεβαίωση κωδικού*

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων