Ψήνουµε τυλιγµένο σε αλουµινόχαρτο στους 170°C για 1 ½ ώρα.
Στη συνέχεια, ανοίγουµε το αλουµινόχαρτο και ψήνουµε για άλλα 15-20 λεπτά να καραµελώσει.
2kg χοιρινό µπούτι Α/Ο
60g Μαρινάτα Σχάρας (Κωδ. 50605)
200g Γέµιση Χριστουγεννιάτικη (Κωδ. 55015)
150g βερίκοκα αποξηραµένα
Λίγα γαρύφαλλα
1 μήλο σε κύβους
150g σκληρό τυρί τριµµένο
Μερικά κλωναράκια φρέσκο δεντρολίβανο
Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια
Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.