Ψήνουµε τυλιγµένο σε αλουµινόχαρτο στους 170°C για 1 ½ ώρα.
Στη συνέχεια, ανοίγουµε το αλουµινόχαρτο και ψήνουµε για άλλα 15-20 λεπτά να καραµελώσει.
2kg χοιρινό µπούτι Α/Ο
60g Μαρινάτα Σχάρας (Κωδ. 50605)
200g Γέµιση Χριστουγεννιάτικη (Κωδ. 55015)
150g βερίκοκα αποξηραµένα
Λίγα γαρύφαλλα
1 μήλο σε κύβους
150g σκληρό τυρί τριµµένο
Μερικά κλωναράκια φρέσκο δεντρολίβανο
Provil S.A.
ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου, Οδός Α3
57022 Θεσσαλονίκη
Τηλ.: +30 2310 795. 730
[email protected]
Provil S.A.
Λεωφόρος Λαυρίου 101
15354 Γλυκά Νερά Αττικής
Tηλ.: +30 210 6657. 680
[email protected]
Provil S.A.
ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου, Οδός Α3
57022 Θεσσαλονίκη
Τηλ.: +30 2310 795. 730
[email protected]
Provil S.A.
Λεωφόρος Λαυρίου 101
15354 Γλυκά Νερά Αττικής
Tηλ.: +30 210 6657. 680
[email protected]
Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια
Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.