Your list

Σύνδεση

Email*
Κωδικός*
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Φίλτρα αναζήτησης

Επιλέξτε κύριο συστατικό
Κύριο υλικό της συνταγής
Ιδέες για
Ιδιαίτερο χαρακτήρα
Εποχικότητα
Epochi
Διατροφικές προτιμήσεις
Diatrofikes

Χοιρομέρι γεμιστό με μήλα και βερύκοκα

ΧΟΙΡΟΜΕΡΙ ΓΕΜΙΣΤΟ

Ψήνουµε τυλιγµένο σε αλουµινόχαρτο στους 170°C για 1 ½ ώρα.
Στη συνέχεια, ανοίγουµε το αλουµινόχαρτο και ψήνουµε για άλλα 15-20 λεπτά να καραµελώσει.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Σχάρας®

Γέμιση χριστουγεννιάτικη

ΥΛΙΚΑ

2kg χοιρινό µπούτι Α/Ο

60g Μαρινάτα Σχάρας (Κωδ. 50605)

200g Γέµιση Χριστουγεννιάτικη (Κωδ. 55015)

150g βερίκοκα αποξηραµένα

Λίγα γαρύφαλλα

1 μήλο σε κύβους

150g σκληρό τυρί τριµµένο

Μερικά κλωναράκια φρέσκο δεντρολίβανο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ανοίγουµε το χοιρινό µε ένα µαχαίρι και το ετοιµάζουµε για τη γέµιση. Το µαρινάρουµε, ελαφρώς, εσωτερικά µε τη Μαρινάτα Σχάρας.
  2. Εµπλουτίζουµε τη Χριστουγεννιάτικη Γέµιση µε το µήλο και το τριµµένο τυρί. Γεµίζουµε το µπούτι και το κλείνουµε σε κυκλικό σχήµα. Το δένουµε σταυρωτά σε 2-3 σηµεία ώστε να κρατήσει το σχήµα του.
  3. Μαρινάρουµε και εξωτερικά µε ένα πινέλο και απλώνουµε στην επιφάνεια του χοιρινού τα βερίκοκα. Τα στερεώνουµε µε τα κλωναράκια του δεντρολίβανου και τέλος, διακοσµούµε µε τα γαρύφαλλα.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο συστατικό

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδέες για

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Είδος πιάτου

Εποχικότητα

Epochi

Διατροφικές προτιμήσεις

Diatrofikes

Εμπνέουμε
τη διατροφή,
δημιουργούμε τη γεύση.

Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια

Εγγραφή νέου χρήστη

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.

Email*
Ιδιότητα*
Κωδικός*
Επιβεβαίωση κωδικού*

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων