Ψήνουμε το ψαρονέφρι σε προθερμασμένο φούρνο τυλιγμένο με λαδόκολλα και αλουμινόχαρτο στους 180°C για 30 λεπτά περίπου ή όταν φτάσει τους 62-67°C στον πυρήνα του.
3 τεμ. ψαρονέφρι (1kg περίπου)
30g Καρύκευμα Rub Coffee (Κωδ. 51013)
80g βούτυρο (μαλακωμένο) ή ιδανικά ghee
1 κ. σ. φρέσκο ψιλοκομμένο θυμάρι
2 κ. σ. μουστάρδα Dijon με σπόρους σιναπιού
150g γραβιέρα
10g αλάτι
Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια
Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.