Your list

Σύνδεση

Email*
Κωδικός*
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Φίλτρα αναζήτησης

Επιλέξτε κύριο συστατικό
Κύριο υλικό της συνταγής
Ιδέες για
Ιδιαίτερο χαρακτήρα
Εποχικότητα
Epochi
Διατροφικές προτιμήσεις
Diatrofikes

Ψαρονέφρι με κρούστα καφέ

ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΜΕ ΚΡΟΥΣΤΑ ΚΑΦΕ

Ψήνουμε το ψαρονέφρι σε προθερμασμένο φούρνο τυλιγμένο με λαδόκολλα και αλουμινόχαρτο στους 180°C για 30 λεπτά περίπου ή όταν φτάσει τους 62-67°C στον πυρήνα του.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Rub Coffee

ΥΛΙΚΑ

3 τεμ. ψαρονέφρι (1kg περίπου)

30g Καρύκευμα Rub Coffee (Κωδ. 51013)

80g βούτυρο (μαλακωμένο) ή ιδανικά ghee

1 κ. σ. φρέσκο ψιλοκομμένο θυμάρι

2 κ. σ. μουστάρδα Dijon με σπόρους σιναπιού

150g γραβιέρα

10g αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Καθαρίζουμε και ανοίγουμε το ψαρονέφρι στον πάγκο εργασίας. Καρυκεύουμε με λίγο από το Rub και προσθέτουμε το τυρί σε μπαστουνάκια. Τυλίγουμε σε ρολάκι. Για καλύτερο αποτέλεσμα δένουμε με σπάγκο ώστε να διατηρήσει το σχήμα που θέλουμε.
  2. Αναμειγνύουμε το βούτυρο με το θυμάρι, τη μουστάρδα, το αλάτι και το υπόλοιπο Rub.
  3. Απλώνουμε το μείγμα τρίβοντάς το ελαφρώς σε όλη την επιφάνεια των κομματιών.
  4.  Προαιρετικά, ντεκοράρουμε στη βιτρίνα με κόκκους καφέ και θυμάρι.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο συστατικό

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδέες για

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Είδος πιάτου

Εποχικότητα

Epochi

Διατροφικές προτιμήσεις

Diatrofikes

Εμπνέουμε
τη διατροφή,
δημιουργούμε τη γεύση.

Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια

Εγγραφή νέου χρήστη

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.

Email*
Ιδιότητα*
Κωδικός*
Επιβεβαίωση κωδικού*

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων