Ψήνουμε στα κάρβουνα ή στο grill. Εναλλακτικά σκεπάζουμε και ψήνουμε στο φούρνο στους 170°C για 2 ώρες περίπου. Στο τέλος ξεσκεπάζουμε να πάρει χρώμα.
1kg πρόβειο μπούτι (Α/Ο)
1kg μοσχάρι chuck roll ή σπαλομπριζόλα (Α/Ο)
30g Μαρινάτα BBQ Dry (Κωδ. 51003)
10g Καρύκευμα Αrgentina (Κωδ. 40069)
50ml νερό
50ml λάδι
Κόκαλα από πλευρό ή μεταλλική σούβλα
Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια
Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.