Βάζουµε σε κατσαρόλα το παρασκεύασµα, προσθέτουµε 1.000ml νερό και το βράζουµε σκεπασµένο για 30-40 λεπτά περίπου, σε µέτρια φωτιά.
800g κοτόπουλο φιλέτο ή φιλέτο µπούτι
100g Σάλτσα Βουτύρου-Lemongrass (Κωδ. 55771)
100g Σάλτσα για Μαγειρίτσα (Κωδ. 55770)
15g Καρύκευµα Gallina (Κωδ. 40022 CL)
50g φινόκιο
100g σέλερι
Λίγα φύλλα σπανάκι
1 λεµόνι στυµµένο
1. Κόβουµε το κοτόπουλο σε κύβους και τα λαχανικά σε φέτες.
2. Καρυκεύουµε ελαφρώς το κοτόπουλο µε το Καρύκευµα Gallina.
3. Ανακατεύουµε τα λαχανικά, το χυµό λεµονιού και τις σάλτσες.
4. Βάζουµε τη σάλτσα µε τα λαχανικά σε βαθύ σκεύος και τοποθετούµε τα κοµµάτια κοτόπουλου από πάνω.
5. Γαρνίρουµε µε λίγα φύλλα σέλερι και σπανάκι.
Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια
Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.