Your list

Σύνδεση

Email*
Κωδικός*
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Φίλτρα αναζήτησης

Επιλέξτε κύριο συστατικό
Κύριο υλικό της συνταγής
Ιδέες για
Ιδιαίτερο χαρακτήρα
Εποχικότητα
Epochi
Διατροφικές προτιμήσεις
Diatrofikes

Porterhouse steak

Porterhouse steak

Ψήνουμε σε σχάρα ή σχαροτήγανο. Τελειώνουμε προαιρετικά σε προθερμασμένο φούρνο για 5-7 λεπτά. Ξεκουράζουμε για 10 λεπτά πριν την κόψουμε.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Πιπέρι μαύρο, σπασμένο

Μοσχάρι Dry

ΥΛΙΚΑ

1kg porterhouse

25g Μαρινάτα dry για μοσχάρι (Κωδ. 51007)

1g σπασμένο πιπέρι (Κωδ. 1000815)

40ml ελαιόλαδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ανακατεύουμε τη Μαρινάτα με 40ml ελαιόλαδο και προσθέτουμε το πιπέρι.
  2. Βάζουμε την μπριζόλα σε σακούλα vacuum και προσθέτουμε τη Μαρινάτα. Κλείνουμε υπό κενό.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο συστατικό

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδέες για

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Είδος πιάτου

Εποχικότητα

Epochi

Διατροφικές προτιμήσεις

Diatrofikes

Εμπνέουμε
τη διατροφή,
δημιουργούμε τη γεύση.

Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια

Εγγραφή νέου χρήστη

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.

Email*
Ιδιότητα*
Κωδικός*
Επιβεβαίωση κωδικού*

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων