Your list

Σύνδεση

Email*
Κωδικός*
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Φίλτρα αναζήτησης

Επιλέξτε κύριο συστατικό
Κύριο υλικό της συνταγής
Ιδέες για
Ιδιαίτερο χαρακτήρα
Εποχικότητα
Epochi
Διατροφικές προτιμήσεις
Diatrofikes

Pot pie με κοτόπουλο κρασάτο

Pot pie με κοτόπουλο κρασάτο

Ψήνουμε στους 170 °C για 50 λεπτά.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Ακρόπολη®

Κρασάτη

Lemon-Pepper

Καραμελωμένο κρεμμύδι

ΥΛΙΚΑ

1kg φιλέτο κοτόπουλο σε κύβους (μπούτι ή στήθος)

150g Σάλτσα Κρασάτη (Κωδ. 55737)

50g Καραμελωμένο Κρεμμύδι (Κωδ. 55129)

15g Καρύκευμα Ακρόπολη (Κωδ. 42882)

1 κ. σ. Μαρινάτα Lemon Pepper (Κωδ. 50627)

150g πιπεριές πολύχρωμες ψιλοκομμένες

200g φύλλο σφολιάτας

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Καρυκεύουμε το κοτόπουλο με το Καρύκευμα Ακρόπολη. Σε μια μπασίνα, αναμειγνύουμε το κρέας με τη Σάλτσα Κρασάτη, το Καραμελωμένο Κρεμμύδι και τις πιπεριές.
  2. Ρίχνουμε το μείγμα σε πυρίμαχο βαθύ σκεύος (πήλινο) και το σκεπάζουμε καλά με τη σφολιάτα σαν καπάκι.
  3. Κλείνουμε καλά τις άκρες και απλώνουμε λίγη Μαρινάτα Lemon Pepper με πινέλο για καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα και για να μην ξεραθεί η σφολιάτα.

* Στη συγκεκριμένη συνταγή μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ό,τι είδος κρέατος επιθυμούμε προσαρμόζοντας την καρύκευση. Επίσης, μπορούμε να προσφέρουμε την πρότασή μας σε ανοιχτό σκεύος, χωρίς να σκεπάσουμε με ζύμη.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο συστατικό

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδέες για

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Είδος πιάτου

Εποχικότητα

Epochi

Διατροφικές προτιμήσεις

Diatrofikes

Εμπνέουμε
τη διατροφή,
δημιουργούμε τη γεύση.

Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια

Εγγραφή νέου χρήστη

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.

Email*
Ιδιότητα*
Κωδικός*
Επιβεβαίωση κωδικού*

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων