fbpx
Group 3108@2x

EN

RU

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Pot pie με κοτόπουλο κρασάτο

Pot pie με κοτόπουλο κρασάτο

Ψήνουμε στους 170οC για 50 λεπτά.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Ακρόπολη

Κρασάτη

Lemon-Pepper

Καραμελωμένο κρεμμύδι

1kg φιλέτο κοτόπουλο σε κύβους (μπούτι ή στήθος)

150g Σάλτσα Κρασάτη (Κωδ.55737)

50g Καραμελωμένο Κρεμμύδι (Κωδ. 55129)

15g Καρύκευμα Ακρόπολη (Κωδ. 42882)

1 κ.σ. Μαρινάτα Lemon Pepper (Κωδ. 50627)

150g πιπεριές πολύχρωμες ψιλοκομμένες

200g φύλλο σφολιάτας

  1. Καρυκεύουμε το κοτόπουλο με το Καρύκευμα Ακρόπολη. Σε μια μπασίνα, αναμειγνύουμε το κρέας με τη Σάλτσα Κρασάτη, το Καραμελωμένο Κρεμμύδι και τις πιπεριές.
  2. Ρίχνουμε το μείγμα σε πυρίμαχο βαθύ σκεύος (πήλινο) και το σκεπάζουμε καλά με τη σφολιάτα σαν καπάκι.
  3. Κλείνουμε καλά τις άκρες και απλώνουμε λίγη Μαρινάτα Lemon Pepper με πινέλο για καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα και για να μην ξεραθεί η σφολιάτα.

* Στη συγκεκριμένη συνταγή μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ό,τι είδος κρέατος επιθυμούμε προσαρμόζοντας την καρύκευση. Επίσης, μπορούμε να προσφέρουμε την πρότασή μας σε ανοιχτό σκεύος, χωρίς να σκεπάσουμε με ζύμη.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων