Your list

Σύνδεση

Email*
Κωδικός*
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Φίλτρα αναζήτησης

Επιλέξτε κύριο συστατικό
Κύριο υλικό της συνταγής
Ιδέες για
Ιδιαίτερο χαρακτήρα
Εποχικότητα
Epochi
Διατροφικές προτιμήσεις
Diatrofikes

Short ribs μπρεζέ

Short ribs μπρεζέ

Προσθέτουμε 200ml νερό και ψήνουμε αρχικά για 20 λεπτά στo φούρνο στους 180 °C. Στη συνέχεια σκεπάζουμε το κρέας και σιγοψήνουμε για περίπου 1 ώρα και 40 λεπτά. Ανά διαστήματα ελέγχουμε αν χρειάζεται το φαγητό νερό.

Ως συνοδευτικό προτείνουμε πουρέ πατάτας με μανιτάρια sauté.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Τομάτας Professional®

Forest

Country spare ribs

ΥΛΙΚΑ

1 1/2 kg μοσχάρι στηθοπλευρά

80g Μαρινάτα Country Spare Ribs (Κωδ. 50624CL)

200g Σάλτσα Forest (Κωδ. 55743)

200g Σάλτσα Τομάτας Professional (Κωδ. 55213)

100g καρότο κομμένο σε φέτες

250g σελινόριζα κομμένη σε μεγάλα κομμάτια

100g δαμάσκηνα

1-2 κλωναράκια φρέσκο δενδρολίβανο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη Μαρινάτα Country Spare Ribs με το μοσχάρι το οποίο έχουμε κόψει σε μερίδες, μαζί με το κόκαλο.
  2. Σε ένα πυρίμαχο σκεύος ρίχνουμε τις δύο σάλτσες και τις αναμειγνύουμε.
  3. Απλώνουμε τα λαχανικά πάνω στη σάλτσα, τα δαμάσκηνα και τέλος τα μαριναρισμένα ribs και το δενδρολίβανο.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο συστατικό

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδέες για

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Είδος πιάτου

Εποχικότητα

Epochi

Διατροφικές προτιμήσεις

Diatrofikes

Εμπνέουμε
τη διατροφή,
δημιουργούμε τη γεύση.

Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια

Εγγραφή νέου χρήστη

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.

Email*
Ιδιότητα*
Κωδικός*
Επιβεβαίωση κωδικού*

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων