Your list

Σύνδεση

Email*
Κωδικός*
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Φίλτρα αναζήτησης

Επιλέξτε κύριο συστατικό
Κύριο υλικό της συνταγής
Ιδέες για
Ιδιαίτερο χαρακτήρα
Εποχικότητα
Epochi
Διατροφικές προτιμήσεις
Diatrofikes

Short ribs steak

Short ribs steak

Ψήνουμε σε πολύ δυνατή φωτιά στη σχάρα ή σε μαντεμένιο τηγάνι, για 3 λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να πάρει χρώμα.
Ιδανικό ψήσιμο rare – medium rare.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

BBQ Dry

Argentina

ΥΛΙΚΑ

1kg μοσχαρίσιος σιδηρόδρομος σε φέτες (1,5-2,5cm πάχος)

10g Μαρινάτα dry BBQ (Κωδ. 51003)

10g Καρύκευμα Argentina (Κωδ. 40069)

20ml ελαιόλαδο

20ml νερό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ανακατεύουμε τη Μαρινάτα με το ελαιόλαδο και το νερό και μαρινάρουμε το μοσχάρι.
  2. Μόλις απορροφηθεί η Μαρινάτα, καρυκεύουμε με το Καρύκευμα Argentina.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο συστατικό

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδέες για

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Είδος πιάτου

Εποχικότητα

Epochi

Διατροφικές προτιμήσεις

Diatrofikes

Εμπνέουμε
τη διατροφή,
δημιουργούμε τη γεύση.

Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια

Εγγραφή νέου χρήστη

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.

Email*
Ιδιότητα*
Κωδικός*
Επιβεβαίωση κωδικού*

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων