Your list

Σύνδεση

Email*
Κωδικός*
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Φίλτρα αναζήτησης

Επιλέξτε κύριο συστατικό
Κύριο υλικό της συνταγής
Ιδέες για
Ιδιαίτερο χαρακτήρα
Εποχικότητα
Epochi
Διατροφικές προτιμήσεις
Diatrofikes

Spicy flank steak με γέμιση μανιταριών και νότες μαύρης τρούφας

Spicy flank steak με γέμιση μανιταριών και νότες μαύρης τρούφας

Τοποθετούμε το ρολό σε ταψί με λίγο λευκό κρασί και ψήνουμε για 2 ώρες περίπου στους 170 °C. Το γυρνάμε για να ψηθεί από όλες τις πλευρές.

Ως συνοδευτικό προτείνουμε πατάτες baby με αρωματικά βότανα και σκόρδο.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Πάστα τρούφας

Rub Mexico

Γέμιση μανιταριών

ΥΛΙΚΑ

1 1/2-2kg μοσχάρι (λάπα-flank steak)

400g Γέμιση Μανιταριών (Κωδ. 55029)

40g Καρύκευμα Mexico Rub (Κωδ. 51010CL)

100g Πάστα Τρούφας (Κωδ. 55127)

50g λιωμένο βούτυρο

Λίγο αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Με ένα κοφτερό μαχαίρι ανοίγουμε το κρέας στον πάγκο εργασίας.
  2. Χαράσσουμε μικρές τομές στο εσωτερικό του και καρυκεύουμε ελαφρώς με το Mexico Rub.
  3. Ανακατεύουμε τη Γέμιση Μανιταριών με την Πάστα Τρούφας. Απλώνουμε το μείγμα με ένα κουτάλι, στο κέντρο και κατά μήκος του κρέατος.
  4. Τυλίγουμε σε ρολό και κλείνουμε προσεκτικά ώστε να μη φύγει η γέμιση. Δένουμε με ένα σπάγκο ή περνάμε από δίχτυ.
  5. Ανακατεύουμε το βούτυρο, με το αλάτι και το υπόλοιπο καρύκευμα Mexico Rub. Αλείφουμε προσεκτικά με το μείγμα, το ρολό εξωτερικά.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο συστατικό

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδέες για

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Είδος πιάτου

Εποχικότητα

Epochi

Διατροφικές προτιμήσεις

Diatrofikes

Εμπνέουμε
τη διατροφή,
δημιουργούμε τη γεύση.

Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια

Εγγραφή νέου χρήστη

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.

Email*
Ιδιότητα*
Κωδικός*
Επιβεβαίωση κωδικού*

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων