Τοποθετούμε το ρολό σε ταψί με λίγο λευκό κρασί και ψήνουμε για 2 ώρες περίπου στους 170 °C. Το γυρνάμε για να ψηθεί από όλες τις πλευρές.
Ως συνοδευτικό προτείνουμε πατάτες baby με αρωματικά βότανα και σκόρδο.
1 1/2-2kg μοσχάρι (λάπα-flank steak)
400g Γέμιση Μανιταριών (Κωδ. 55029)
40g Καρύκευμα Mexico Rub (Κωδ. 51010CL)
100g Πάστα Τρούφας (Κωδ. 55127)
50g λιωμένο βούτυρο
Λίγο αλάτι
Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια
Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.