provil logo 2

Your list

Σύνδεση

Email*
Κωδικός*
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Φίλτρα αναζήτησης

Επιλέξτε κύριο συστατικό
Κύριο υλικό της συνταγής
Ιδέες για
Ιδιαίτερο χαρακτήρα
Εποχικότητα
Epochi
Διατροφικές προτιμήσεις
Diatrofikes

Φρέσκια Burrata με πολύχρωμα ντοματίνια, παντζάρι και Pesto Βασιλικού με γραβιέρα Κρήτης

NEW

Φρέσκια Burrata

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Pesto Βασιλικού με γραβιέρα Κρήτης

Rub Chimichurri

ΥΛΙΚΑ

500g burrata φρέσκια

250g τοματίνια πολύχρωμα, κομμένα στη μέση

100g φυστίκι Αιγίνης χονδροκομμένο

60g βρασμένο παντζάρι, κομμένο σε μικρά κυβάκια

40g σπόροι ροδιού

60ml Pesto Βασιλικού με γραβιέρα Κρήτης (Κωδ. 55427)

30g Rub Chimichurri (Κωδ. 51011)

30ml ελαιόλαδο έξτρα παρθένο

Φρέσκα μυρωδικά για το τελείωμα

Αλάτι – πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Πλένουμε και κόβουμε τα τοματίνια. Αναμειγνύουμε σε μπολ τα τοματίνια, το παντζάρι, τους σπόρους ροδιού, το φυστίκι , λίγο Pesto Βασιλικου με γραβιέρα Κρήτης.
  2. Τοποθετούμε τη burrata στο κέντρο του πιάτου και περιμετρικά τη σαλάτα τοματίνι–παντζάρι.
  3. Περιχύνουμε με επιπλέον ελαιόλαδο μαζι με το Rub Chimichurri. Τέλος γαρνίρουμε με φρέσκα μυρωδικά και αλατοπιπερώνουμε.

 

Οδηγίες σερβιρίσματος

Σερβίρεται σε θερμοκρασία δωματίου. Η burrata πρέπει να παραμένει κρεμώδης εσωτερικά.
Ιδανικό ως ορεκτικό ή salad starter, με έντονη οξύτητα και γλυκύτητα από το ρόδι και το παντζάρι.

Μοιραστείτε το

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο συστατικό

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδέες για

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Είδος πιάτου

Εποχικότητα

Epochi

Διατροφικές προτιμήσεις

Diatrofikes

Εμπνέουμε
τη διατροφή,
δημιουργούμε τη γεύση.

Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια

Εγγραφή νέου χρήστη

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.

Email*
Ιδιότητα*
Κωδικός*
Επιβεβαίωση κωδικού*

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων