Your list

Σύνδεση

Email*
Κωδικός*
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Butter-style t-bone steak

Συνταγή Provil | Butter-style t-bone steak

Ψήνουμε σε σχάρα ή σχαροτήγανo στο βαθμό που επιθυμούμε (ιδανικά maximum 60-62°C στον πυρήνα).Την αφήνουμε να ξεκουραστεί για 5 λεπτά πριν την κόψουμε.

Chuck eye herby steak

Συνταγή Provil | Chuck eye herby steak

Ψήνουμε σε σχάρα σε δυνατή φωτιά. Η συγκεκριμένη κοπή γίνεται δυσμάσητη εφόσον ψηθεί περισσότερο από medium rare (56-59°C).

Butterfly tandoori chicken

Συνταγή Provil | Butterfly tandoori chicken

Ψήνουμε σε σχάρα σε χαμηλή φωτιά ή σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C.

Smokey pork rib lollipop

Συνταγή Provil | Smokey pork rib lollipop

Ψήνουμε σε σχάρα ή σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C.

Εμπνέουμε
τη διατροφή,
δημιουργούμε τη γεύση.

Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια

Εγγραφή νέου χρήστη

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.

Email*
Ιδιότητα*
Κωδικός*
Επιβεβαίωση κωδικού*

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων