Butter-style t-bone steak
Ψήνουμε σε σχάρα ή σχαροτήγανo στο βαθμό που επιθυμούμε (ιδανικά maximum 60-62°C στον πυρήνα).Την αφήνουμε να ξεκουραστεί για 5 λεπτά πριν την κόψουμε.
Chuck eye herby steak
Ψήνουμε σε σχάρα σε δυνατή φωτιά. Η συγκεκριμένη κοπή γίνεται δυσμάσητη εφόσον ψηθεί περισσότερο από medium rare (56-59°C).
Κοτόπουλο tandoori με αρωματικό ρύζι
Καλαμαράκι γεμιστό με πλιγούρι και κινόα
Butterfly tandoori chicken
Ψήνουμε σε σχάρα σε χαμηλή φωτιά ή σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C.
Λεμονάτη σκορπίνα με λαχανικά
Flat iron pepper steak
Ψήνουμε σε σχάρα σε δυνατή φωτιά.
Smokey pork rib lollipop
Ψήνουμε σε σχάρα ή σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C.
Mustard-flavored lamb chops
Ψήνουμε σε σχάρα ή σχαροτήγανο σε δυνατή φωτιά.