Βραζιλιάνικη σούβλα ανάμεικτη
Ψήνουμε στα κάρβουνα ή στο grill. Εναλλακτικά σκεπάζουμε και ψήνουμε στο φούρνο στους 170°C για 2 ώρες περίπου. Στο τέλος ξεσκεπάζουμε να πάρει χρώμα.
Tom Yum Ramen
Bao bun με καραμελωμένο χοιρινό και σάλτσα BBQ
Γύρος Μεξικάνικος Al Pastor
Ψήνουμε στο φούρνο στους 170 °C για 50 λεπτά περίπου. Σερβίρουμε λεπτοκομμένο σε λωρίδες.
Κεφτεδάκια γεμιστά
Ψήνουμε στον φούρνο στους 180°C για 20-25 λεπτά. Εναλλακτικά, σε πολύ χαμηλή φωτιά σε σχάρα γυρνώντας τακτικά.
Κοπανάκια teriyaki
Τοποθετούμε σε ταψί με λαδόκολλα και ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο. Ψήνουμε στους 160 °C για 15 λεπτά και άλλα 15 λεπτά στους 180 °C μέχρι να καραμελώσουν.
Κοτόπουλο Cajun
Ψήνουμε στο φούρνο για 30 λεπτά στους 170 °C.
Κοτόπουλο γλυκόξινο κάρυ
Σε τηγάνι με λίγο λάδι σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά ανακατεύοντας διαρκώς για 5-7 λεπτά περίπου. Εναλλακτικά, σε ταψάκι στο φούρνο στους 180°C για 15 λεπτά περίπου.
Μοσχάρι teriyaki
Μαγειρεύουμε με λίγο ελαιόλαδο σε πολύ δυνατή φωτιά σε wok ή αντικολλητικό τηγάνι ή εναλλακτικά σε αντικολλητικό ταψάκι στο φούρνο στους 180 °C για 15-20 λεπτά.
Χοιρινό stir-fry γλυκόξινο
Μαγειρεύουμε το παρασκεύασμα σε πολύ δυνατή φωτιά σε τηγάνι με λίγο λάδι (stir-fry) μέχρι να γλασάρει. Εναλλακτικά, σε πυρίμαχο σκεύος στο φούρνο στους 180 °C για 20 λεπτά περίπου.