Καρέ χοιρινό umami

Ψήνουµε στους 170 °C για 60 λεπτά περίπου. Πριν το ψήσιµο τυλίγουµε τα κόκαλα µε αλουµινόχαρτο για να µην καούν.

Γερμανικό χοιρινό ψητό (Schweinebraten)

Τοποθετούμε σε γάστρα ή βαθύ ταψί με ένα ποτήρι λευκό κρασί και ψήνουμε για 2 ώρες περίπου στους 170 °C σκεπασμένο. Ξεσκεπάζουμε 10 λεπτά πριν το τέλος να πάρει χρώμα.

Κοντοσούβλι χοιρινό chimichurri

Κοντοσούβλι χοιρινό chimichurri

Ψήνουμε σε σιγανή φωτιά στη σχάρα. Προσέχουμε να καραμελώσουν τα ribs περιμετρικά και να μη στεγνώσoυν εσωτερικά. Εναλλακτικά, ψήνουμε στο φούρνο στους  180°C.

Χοιρινό γιαχνί

Χοιρινό γιαχνί

Ψήνουμε το κρέας σκεπασμένο στο φούρνο για 1 ½ ώρα. Ξεσκεπάζουμε και συνεχίζουμε για 15 λεπτά ακόμη μέχρι να πάρει χρώμα. Εναλλακτικά μαγειρεύουμε σε κατσαρόλα για 1 ½ ώρα περίπου φροντίζοντας να συμπληρώνουμε νερό εφόσον χρειάζεται.

Εορταστικό χοιρινό Osso Bucco

Εορταστικό χοιρινό Osso Bucco

Τοποθετούμε το ρολό σε ταψί με λίγο λευκό κρασί και ψήνουμε για 2 ώρες περίπου στους 170°C. Το γυρνάμε για να ψηθεί από όλες τις πλευρές. Ως συνοδευτικό προτείνουμε πατάτες baby με αρωματικά βότανα και σκόρδο.