fbpx
Group 3108@2x

EN

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Γαρίδες teriyaki & guacamole με edamame

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Πάστα σκόρδου

Chili

Teriyaki

Rub Chimichurri

12 μεγάλες γαρίδες καθαρισμένες

4 φέτες πολύσπορο γερμανικό ψωμί

80g Σάλτσα Teriyaki (Κωδ. 55405)

2 κ.σ. ελαιόλαδο

 

Για το guacamole

1 ώριμο αβοκάντο

150g edamame φασόλια

50g ξερό κρεμμύδι

1 κ.γ. Πάστα Σκόρδου (Κωδ. 55014)

20g Καρύκευμα Chimichurri Rub (Κωδ. 51011)

1/4 ματσάκι φρέσκο κρεμμυδάκι

1/4 ματσάκι φρέσκο κόλιανδρο

1 πιπεριά halapenos

1 φρέσκια τομάτα ψιλοκομμένη (ξεφλουδισμένη)

2 κ.σ. γιαούρτι στραγγιστό

Ξύσμα και χυμό από 1 lime

Αλάτι – πιπέρι

 

Για το chili dip

3 κ.σ. Σάλτσα Chili (Κωδ. 55011)

3 ώριμες τομάτες (χωρίς σπόρια και φλούδα)

½  κρεμμύδι ξερό

Λίγα φύλλα δυόσμου

1 κ.σ. ελαιόλαδο

Αλάτι – πιπέρι

Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και αφού αλατοπιπερώσουμε τις γαρίδες τις σοτάρουμε μόνο για ½ λεπτό από κάθε πλευρά. Βγάζουμε σε ένα πιάτο.

 

Guacamole

Χτυπάμε σε ένα μπλέντερ όλα τα υλικά (εκτός από το αβοκάντο και το γιαούρτι) μέχρι να γίνουν ένας πολτός. Προσθέτουμε στο τέλος το γιαούρτι και το αβοκάντο και χτυπάμε για λίγο μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά.

 

Σάλτσα Chili Dip 

Χτυπάμε με ένα beamer ή ένα μπλέντερ όλα τα υλικά και τοποθετούμε τη σάλτσα σε ένα μικρό μπολάκι.

 

Σερβίρισμα

Φρυγανίζουμε τις φέτες του ψωμιού, απλώνουμε μια γενναία ποσότητα guacamole, ρίχνουμε μια κουταλιά Σάλτσα Teriyaki και προσθέτουμε 3-4 γαρίδες από πάνω.

Αν θέλουμε γαρνίρουμε με λίγες πέρλες edamame και σερβίρουμε τη Σάλτσα Chili σε ντιπάκι.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων