fbpx
Group 3108@2x

EN

RU

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Γιαουρτλού κεμπάπ

Untitled 2

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Combi Kebab

Τομάτας Professional

Pesto λιαστής ντομάτας

ΥΛΙΚΑ

Για τα κεμπάπ

600g μοσχαρίσιος κιμάς

400g πρόβειος κιμάς

125g Combi Kebab (Κωδ. 45505)

250ml νερό

40ml λάδι

 

Για τη σάλτσα

20g Pesto Λιαστής Τομάτας (Κωδ. 55654)

250g Σάλτσα Τομάτας Professional (Κωδ. 55213)

 

Για το dip γιαουρτιού

200g γιαούρτι στραγγιστό

Λίγο φρέσκο θυμάρι

Λίγος φρέσκος δυόσμος

1 lime

 

Για το σερβίρισμα

7-8 μίνι πίτες

2 ώριμες τομάτες κομμένες σε κύβους

1 κ.γ. καπνιστή πάπρικα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Σε μια μπασίνα βάζουμε το Combi Kebab με το νερό και το λάδι να ενυδατωθούν.
  2. Προσθέτουμε τους κιμάδες και ζυμώνουμε για 2-3 λεπτά. Πλάθουμε σε μικρά κεμπάπ.
  3. Ψήνουμε σε δυνατή σχάρα ή σχαροτήγανο να ροδίσουν περιμετρικά.
  4. Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε τη σάλτσα Τομάτας Professional και το Πέστο Λιαστής Τομάτας.
  5. Ετοιμάζουμε το dip: Ανακατεύουμε το γιαούρτι με το ξύσμα lime, προσθέτουμε το φρέσκο θυμάρι και το δυόσμο.
  6. Σερβίρουμε με τις πιτούλες περασμένες στη σχάρα για βάση, μία κουταλιά σάλτσα τομάτας, τα κεμπαπάκια, τη σάλτσα γιαούρτι, τη φρέσκια τομάτα και την καπνιστή πάπρικα.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων