Your list

Σύνδεση

Email*
Κωδικός*
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Φίλτρα αναζήτησης

Επιλέξτε κύριο συστατικό
Κύριο υλικό της συνταγής
Ιδέες για
Ιδιαίτερο χαρακτήρα
Εποχικότητα
Epochi
Διατροφικές προτιμήσεις
Diatrofikes

Χοιρινό κότσι στο φούρνο με μπύρα

Μία πληθωρική συνταγή για κότσι χοιρινό για τις κρύες μέρες του χειμώνα.
Provil - Χοιρινό κότσι στο φούρνο με μπύρα

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Μπύρας

Πάστα σκόρδου

Demi glace Premium

ΥΛΙΚΑ

1 1/2 kg χοιρινό κότσι

100g Μαρινάτα Μπύρας (Κωδ. 50632 CL)

10g Πάστα Σκόρδου (Κωδ. 55014)

40g Demi Glace Premium (Κωδ.  43821)

100g σέλερι

150g κρεμμύδια σε φέτες

250g μανιτάρια

2 φύλλα δάφνης

50ml ελαιόλαδο

300ml μαύρη μπύρα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Μαρινάρουμε τα κότσια με τη Μαρινάτα Μπύρας και τα αφήνουμε στο ψυγείο 1-2 ώρες.
  2. Στη συνέχεια τα βάζουμε σε ταψί με τη μισή ποσότητα μπύρας. Σκεπάζουμε και ψήνουμε στο φούρνο σε χαμηλή φωτιά (160-170οC) για  2 1/2 ώρες. Ό,τι ζωμό έχουν βγάλει τον κρατάμε και τον σουρώνουμε.
  3. Σε μεγάλη κατσαρόλα με καυτό ελαιόλαδο σοτάρουμε τα μανιτάρια, τα καρότα και το σέλερι, τα οποία έχουμε κόψει σε μεγάλα κομμάτια. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και την Πάστα Σκόρδου, σοτάρουμε και σβήνουμε με τη υπόλοιπη μπύρα.
  4. Συμπληρώνουμε  λίγο νερό αν χρειαστεί, το ζωμό και τη σάλτσα Demi Glace. Ανακατεύουμε και τέλος προσθέτουμε τα φύλλα δάφνης.

Μοιραστείτε το

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο συστατικό

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδέες για

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Είδος πιάτου

Εποχικότητα

Epochi

Διατροφικές προτιμήσεις

Diatrofikes

Εμπνέουμε
τη διατροφή,
δημιουργούμε τη γεύση.

Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια

Εγγραφή νέου χρήστη

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.

Email*
Ιδιότητα*
Κωδικός*
Επιβεβαίωση κωδικού*

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων