fbpx
Group 3108@2x

EN

RU

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Ψαρονέφρι με πορτοκάλι και crumble μανιταριών

psaronefri 1700x730

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Ήπειρος

Panko

Orange Twist

Πάστα τρούφας

ΥΛΙΚΑ

1kg φιλέτο χοιρινό

15g Καρύκευμα Ήπειρος (Κωδ. 42210)

150g Orange Twist (Κωδ. 55307)

300g Panko (Κωδ. 37483)

40g Πάστα Τρούφας (Κωδ. 55127)

200g τυρί πεκορίνο

400g καρότα μίνι

50g βούτυρο

250g μανιτάρια

1 κ.σ. φρέσκο θυμάρι

100g μουστάρδα

Αλάτι-πιπέρι

1 πρέζα κάρδαμο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ανοίγουμε στη μέση τα φιλέτα με κοφτερό μαχαίρι, καρυκεύουμε εσωτερικά και εξωτερικά, και τα γεμίζουμε με μπαστουνάκια από το Πεκορίνο. Τυλίγουμε σε σφιχτό ρολό.
  2. Ανακατεύουμε τη μουστάρδα με τη μισή ποσότητα από το OrangeTwist.
  3. Περνάμε από τηγάνι να θωρακιστούν περιμετρικά τα ρολάκια, και μόλις τα βγάλουμε, κάνουμε επάλειψη με πινέλο τη μουστάρδα με το OrangeΤwist.
  4. Χτυπάμε σε μπλέντερ τα μανιτάρια και τα ανακατεύουμε με το Panko, το θυμάρι και την πάστα τρούφας.
  5. Περνάμε τα φιλέτα από το μείγμα με το Panko πιέζοντας να κολλήσει καλά περιμετρικά.
  6. Τελειώνουμε στο φούρνο στους 180°C με βελόνα στους 68°C.
  7. Σε τηγανάκι γλασάρουμε τα καρότα με το βούτυρο και το OrangeTwist, αλατοπιπερώνουμε και αρωματίζουμε με το κάρδαμο.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων