500g burrata φρέσκια
250g τοματίνια πολύχρωμα, κομμένα στη μέση
100g φυστίκι Αιγίνης χονδροκομμένο
60g βρασμένο παντζάρι, κομμένο σε μικρά κυβάκια
40g σπόροι ροδιού
60ml Pesto Βασιλικού με γραβιέρα Κρήτης (Κωδ. 55427)
30g Rub Chimichurri (Κωδ. 51011)
30ml ελαιόλαδο έξτρα παρθένο
Φρέσκα μυρωδικά για το τελείωμα
Αλάτι – πιπέρι
Οδηγίες σερβιρίσματος
Σερβίρεται σε θερμοκρασία δωματίου. Η burrata πρέπει να παραμένει κρεμώδης εσωτερικά.
Ιδανικό ως ορεκτικό ή salad starter, με έντονη οξύτητα και γλυκύτητα από το ρόδι και το παντζάρι.
Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια
Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.