Group 3108@2x

Your list

Σύνδεση

Email*
Κωδικός*
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Φίλτρα αναζήτησης

Επιλέξτε κύριο συστατικό
Κύριο υλικό της συνταγής
Ιδέες για
Ιδιαίτερο χαρακτήρα
Εποχικότητα
Epochi
Διατροφικές προτιμήσεις
Diatrofikes

Ballotine κοτόπουλο με σάλτσα κόκκινων φρούτων

ΒALLOTINE ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΦΡΟΥΤΩΝ

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Gallina

Πάστα σκόρδου

Red Twist

Ψητού gravy

Ζωμός Κότας Premium

ΥΛΙΚΑ

10g Σάλτσα Ψητού Gravy (Κωδ. 43881)

8g Καρύκευμα Gallina (Κωδ. 40022)

140g Dressing Red Twist (Κωδ. 55308)

200ml νερό

50g παρμεζάνα

500g φιλέτο κοτόπουλο

6-7 φέτες προσούτο

2 πιπεριές πράσινες

2 πιπεριές κόκκινες

100g σμέουρα

 

Για το ριζότο

150g ρύζι arborio

10g Ζωμός Κότας Premium (Κωδ. 43951)

4g Πάστα Σκόρδου (Κωδ. 55014)

50g παρμεζάνα τριμμένη

50g βούτυρο σε κύβους

50ml λευκό κρασί

1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο

Φρέσκο θυμάρι

80g σταφίδες μαύρες (μουλιασμένες σε γλυκό κρασί)

2 κ. σ. ψιλοκομμένο σχοινόπρασο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Καρυκεύουμε τα φιλέτα κοτόπουλο με το Καρύκευμα Gallina και τα απλώνουμε σε μεμβράνη.
  2. Απλώνουμε την τριμμένη παρμεζάνα σε όλη την επιφάνεια και τις πιπεριές σε στικ στην άκρη. Τυλίγουμε σε ballotine σφιχτή και τοποθετούμε σε σακούλες vacuum.
  3. Μαγειρεύουμε sous vide στους 76°C για 2 ώρες. Κρυώνουμε τα ρολά και τα τυλίγουμε με το προσούτο.
  4. Σε αντικολλητικό τηγάνι περνάμε τις ballotine να καραμελώσουν και αποσύρουμε. Σβήνουμε με το Red Twist στο ίδιο τηγάνι και προσθέτουμε τα σμέουρα. Προσθέτουμε το νερό και τη Σάλτσα Ψητού Gravy και βράζουμε. Περνάμε από μπλέντερ και σουρώνουμε.
  5. Σε μία κατσαρόλα ετοιμάζουμε το Ζωμό Κότας με ½lt νερό.
  6. Σε άλλο κατσαρολάκι ετοιμάζουμε το ριζότο παρμεζάνας προσθέτοντας σιγά σιγά το ζωμό μέχρι να χυλώσει. Στο τέλος ρίχνουμε τις σταφίδες, το σχοινόπρασο, το θυμάρι και το βούτυρο.
  7. Σερβίρουμε λίγο από το ριζότο και από πάνω τοποθετούμε 2-3 κομμάτια από την μπαλοτίνα. Περιχύνουμε τη σάλτσα.

 

Μοιραστείτε το

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Κύριο συστατικό

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδέες για

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Είδος πιάτου

Εποχικότητα

Epochi

Διατροφικές προτιμήσεις

Diatrofikes

Εμπνέουμε
τη διατροφή,
δημιουργούμε τη γεύση.

Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια

Εγγραφή νέου χρήστη

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.

Email*
Ιδιότητα*
Κωδικός*
Επιβεβαίωση κωδικού*

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων