500g μακαρονάκι κοφτό ή κοραλλάκι
200g Cheddar Sauce (Κωδ. 55139)
30g αλεύρι
30g βούτυρο
300g γάλα
80g gouda τριμμένο
Αλάτι - πιπέρι - μοσχοκάρυδο
1. Βράζουμε το μακαρονάκι στα 2/3 του χρόνου από αυτόν που αναγράφει η συσκευασία.
2. Σε μία κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά ετοιμάζουμε το roux με το βούτυρο και το αλεύρι και προσθέτουμε το γάλα.
3. Μόλις πάρει βράση ρίχνουμε τα μακαρονάκια, το gouda, την Cheddar Sauce και ανακατεύουμε.
4. Αποσύρουμε και μοιράζουμε σε πυρίμαχο σκεύος. Γκρατινάρουμε σε δυνατό φούρνο για 5-10 λεπτά.
Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια
Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.