600g Ζύμη για ζυμαρικά (Η ζύμη πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου πριν τη χρησιμοποιήσουμε)
Για τη γέμιση:
200g τυρί κρέμα
100g γραβιέρα
80g παρμεζάνα
50g. Pesto Λιαστής Τομάτας (Κωδ. 55654)
Για τη σάλτσα:
500g Σάλτσα Τομάτας Velluto Napoli (Κωδ. 55228)
1 κ.γ. Πάστα Σκόρδου (Κωδ. 55014)
1 κ.σ. ελαιόλαδο
Λίγα μανιτάρια shimeji
Φρέσκο θυμάρι
Αλάτι, πιπέρι
Για τα τορτελόνι:
Για τη σάλτσα:
Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια
Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.