Your list

Σύνδεση

Email*
Κωδικός*
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Φίλτρα αναζήτησης

Επιλέξτε κύριο συστατικό
Κύριο υλικό της συνταγής
Ιδέες για
Ιδιαίτερο χαρακτήρα
Εποχικότητα
Epochi
Διατροφικές προτιμήσεις
Diatrofikes

Smokey beef ribs

Ζουμερά και γευστικά beef ribs καραμελωμένα με Μαρινάτα Smokey BBQ.
Provil - Smokey beef ribs

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Σόγιας

Μαρινάτα Smokey BBQ

Rub Sweet & Smokey

ΥΛΙΚΑ

2kg μοσχαρίσια στηθοπλευρά M/O

100g Μαρινάτα Smokey BBQ (Κωδ. 50625)

20g Rub Sweet & Smokey (Κωδ. 51009)

50g Σάλτσα Σόγιας (Κωδ. 55744)

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1) Κόβουμε τα παϊδάκια ανά δύο και αφού χαράξουμε τα ribs με τη μύτη του μαχαιριού, καρυκεύουμε με το Καρύκευμα Rub Sweet & Smokey.

2) Μαρινάρουμε με τη Μαρινάτα Smokey BBQ και τη Σάλτσα Σόγιας. Κλείνουμε σε σακούλα vacuum και αφήνουμε να μαριναριστεί για 6-8 ώρες.

3) Μαγειρεύουμε σε ρόνερ για 16 ώρες στους 78° C.

4) Πριν το σερβίρισμα αλείφουμε με πινέλο λίγη από τη Μαρινάτα Smokey BBQ και καραμελώνουμε στους 180° C για περίπου 15 λεπτά.

5) Ιδανικά συνοδεύουμε με πουρέ πατάτας ή γλυκοπατάτες τηγανητές.

 

Εναλλακτικός τρόπος ψησίματος:

Τυλίγουμε τα παϊδάκια σε λαδόκολλα και αλουμινόχαρτο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160° C για περίπου 4-5 ώρες. Ξεσκεπάζουμε, αλείφουμε με λίγη Μαρινάτα Smokey BBQ και ψήνουμε για 10 λεπτά ακόμη να πάρουν χρώμα.

Μοιραστείτε το

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο συστατικό

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδέες για

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Είδος πιάτου

Εποχικότητα

Epochi

Διατροφικές προτιμήσεις

Diatrofikes

Εμπνέουμε
τη διατροφή,
δημιουργούμε τη γεύση.

Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια

Εγγραφή νέου χρήστη

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.

Email*
Ιδιότητα*
Κωδικός*
Επιβεβαίωση κωδικού*

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων