Your list

Σύνδεση

Email*
Κωδικός*
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Φίλτρα αναζήτησης

Επιλέξτε κύριο συστατικό
Κύριο υλικό της συνταγής
Ιδέες για
Ιδιαίτερο χαρακτήρα
Εποχικότητα
Epochi
Διατροφικές προτιμήσεις
Diatrofikes

Tabouleh με κινόα

Μία εκδοχή της σαλάτας ταμπουλέ με τρίχρωμη κινόα. Καλοκαιρινή και απολαυστική!
Provil - Tabouleh με κινόα

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Mèditeranèe Healthy

Ζωμός Λαχανικών Ηealthy

ΥΛΙΚΑ

250g τρίχρωμη κινόα

30g Καρύκευμα Mediterranee Healthy (Κωδ. 46903)

20g Ζωμός Λαχανικών Ηealthy (Κωδ. 43955)

1 ματσάκι μαϊντανός

1/3 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια

4-5 τομάτες

150g φέτα σε κύβους

1 λεμόνι

50ml ελαιόλαδο

50ml νερό

1 κλωνάρι σέλερι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Βράζουμε την κινόα σε 500ml νερό στο οποίο έχουμε προσθέσει το Ζωμό Λαχανικών Healthy.
  2. Ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια, το μαϊντανό και τις μισές τομάτες σε κύβους. Τα ρίχνουμε σε μία μπασίνα.
  3. Αφού κρυώσει η κινόα την προσθέτουμε στην μπασίνα με τα υπόλοιπα υλικά. Προσθέτουμε το μισό Καρύκευμα, πιπέρι, λίγο λάδι, το ξύσμα, αλάτι (προαιρετικά) και το χυμό από το λεμόνι.
  4. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά και αφήνουμε την μπασίνα στο ψυγείο.
  5. Αφαιρούμε τα σπόρια και τη φλοίδα από τις υπόλοιπες τομάτες και τις πολτοποιούμε στο μπλέντερ μαζί με το σέλερι.
  6. Προσθέτουμε το υπόλοιπο Καρύκευμα Mediterranee Healthy και το υπόλοιπο ελαιόλαδο.
  7. Σε ένα πιάτο βάζουμε 2-3 κουταλιές από την πολτοποιημένη τομάτα και χρησιμοποιώντας ένα τσέρκι προσθέτουμε το tabouleh. Ολοκληρώνουμε με τους κύβους φέτας και σερβίρουμε.

Μοιραστείτε το

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο συστατικό

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδέες για

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Είδος πιάτου

Εποχικότητα

Epochi

Διατροφικές προτιμήσεις

Diatrofikes

Εμπνέουμε
τη διατροφή,
δημιουργούμε τη γεύση.

Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια

Εγγραφή νέου χρήστη

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.

Email*
Ιδιότητα*
Κωδικός*
Επιβεβαίωση κωδικού*

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων