Your list

Σύνδεση

Email*
Κωδικός*
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Φίλτρα αναζήτησης

Επιλέξτε κύριο συστατικό
Κύριο υλικό της συνταγής
Ιδέες για
Ιδιαίτερο χαρακτήρα
Εποχικότητα
Epochi
Διατροφικές προτιμήσεις
Diatrofikes

Ανοιξιάτικη τάρτα με μανιτάρια

Ψήνουμε σε φούρνο στους 170 °C για περίπου 70 λεπτά.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Μουστάρδας

Ήπειρος®

Καραμελωμένο κρεμμύδι

Γέμιση μανιταριών

ΥΛΙΚΑ

1kg χοιρινός λαιμός κομμένος σε μικρούς κύβους

300g Γέμιση Μανιταριών (Κωδ. 55029)

100g Καραμελωμένο Κρεμμύδι (Κωδ. 55129)

15g Καρύκευμα Ήπειρος (Κωδ. 42210)

2 κ. σ. Μαρινάτα Μουστάρδας (Κωδ. 50621)

2 φύλλα ζύμη τάρτας

2 κ. σ. ηλιέλαιο

Λίγη φρυγανιά

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Καρυκεύουμε τους κύβους του χοιρινού με το Καρύκευμα Ήπειρος. Σε μια μπασίνα ανακατεύουμε το κρέας με τη Γέμιση Μανιταριών και το Καραμελωμένο Κρεμμύδι.
  2. Σε πυρίµαχο σκεύος ή ταρτιέρα απλώνουµε το φύλλο της τάρτας και πιέζουµε µε τα δάχτυλα ώστε να καλύψει όλη την επιφάνεια και τα τοιχώµατα.
  3. Πασπαλίζουμε με τη φρυγανιά στη βάση και έπειτα προσθέτουμε το κρέας.
  4. Κόβουμε λωρίδες από τη ζύμη και φτιάχνουμε το σχέδιο της αρεσκείας μας για να διακοσμήσουμε από πάνω.
  5. Τέλος, αραιώνουμε τη Μαρινάτα Μουστάρδας με το λάδι και με ένα πινέλο γυαλίζουμε την τάρτα από πάνω.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο συστατικό

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδέες για

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Είδος πιάτου

Εποχικότητα

Epochi

Διατροφικές προτιμήσεις

Diatrofikes

Εμπνέουμε
τη διατροφή,
δημιουργούμε τη γεύση.

Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια

Εγγραφή νέου χρήστη

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.

Email*
Ιδιότητα*
Κωδικός*
Επιβεβαίωση κωδικού*

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων