fbpx
Group 3108@2x

EN

RU

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Αρνάκι γεμιστό με ελληνικά βότανα

Αρνάκι γεμιστό με ελληνικά βότανα

Σκεπάζουμε το κρέας με λαδόκολλα και αλουμινόχαρτο και ψήνουμε στο φούρνο στους 170°C ή και σε γάστρα για 2 ώρες περίπου. Τα τελευταία 10 λεπτά του ψησίματος ξεσκεπάζουμε για να πάρει χρώμα.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Pesto λιαστής ντομάτας

Rub Chimichurri

1-1,5kg αρνίσια σπάλα (Α/Ο)

20g Meat Rub Chimichurri (Κωδ. 51011CL)

150g Πέστο Λιαστής Τομάτας (Κωδ. 55654)

200g γραβιέρα κομμένη σε μικρά κυβάκια

100g σπανάκι καθαρισμένο και κομμένο

Λίγο ελαιόλαδο

  1. Σε μπολ ανακατεύουμε το Πέστο Λιαστής Τομάτας με τη γραβιέρα και το σπανάκι.
  2. Στον πάγκο εργασίας απλώνουμε το κρέας και καρυκεύουμε εσωτερικά, με τη μισή ποσότητα Meat Rub Chimichurri.
  3. Προσθέτουμε το μείγμα της γέμισης, τυλίγουμε και δένουμε με σπάγκο μαγειρικής.
  4. Καρυκεύουμε εξωτερικά με το υπόλοιπο Meat Rub Chimichurri και αλείφουμε με λίγο ελαιόλαδο.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων