Σκεπάζουμε το κρέας με λαδόκολλα και αλουμινόχαρτο και ψήνουμε στο φούρνο στους 170°C ή και σε γάστρα για 2 ώρες περίπου. Τα τελευταία 10 λεπτά του ψησίματος ξεσκεπάζουμε για να πάρει χρώμα.
1-1 1/2 kg αρνίσια σπάλα (Α/Ο)
20g Καρύκευμα Rub Chimichurri (Κωδ. 51011CL)
150g Πέστο Λιαστής Τομάτας (Κωδ. 55654)
200g γραβιέρα κομμένη σε μικρά κυβάκια
100g σπανάκι καθαρισμένο και κομμένο
Λίγο ελαιόλαδο
Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια
Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.