Your list

Σύνδεση

Email*
Κωδικός*
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Φίλτρα αναζήτησης

Επιλέξτε κύριο συστατικό
Κύριο υλικό της συνταγής
Ιδέες για
Ιδιαίτερο χαρακτήρα
Εποχικότητα
Epochi
Διατροφικές προτιμήσεις
Diatrofikes

Αρνάκι γεμιστό με ελληνικά βότανα

Αρνάκι γεμιστό με ελληνικά βότανα

Σκεπάζουμε το κρέας με λαδόκολλα και αλουμινόχαρτο και ψήνουμε στο φούρνο στους 170°C ή και σε γάστρα για 2 ώρες περίπου. Τα τελευταία 10 λεπτά του ψησίματος ξεσκεπάζουμε για να πάρει χρώμα.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Pesto λιαστής ντομάτας

Rub Chimichurri

ΥΛΙΚΑ

1-1,5kg αρνίσια σπάλα (Α/Ο)

20g Καρύκευμα Rub Chimichurri (Κωδ. 51011CL)

150g Πέστο Λιαστής Τομάτας (Κωδ. 55654)

200g γραβιέρα κομμένη σε μικρά κυβάκια

100g σπανάκι καθαρισμένο και κομμένο

Λίγο ελαιόλαδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Σε μπολ ανακατεύουμε το Πέστο Λιαστής Τομάτας με τη γραβιέρα και το σπανάκι.
  2. Στον πάγκο εργασίας απλώνουμε το κρέας και καρυκεύουμε εσωτερικά, με τη μισή ποσότητα από το Καρύκευμα Rub Chimichurri.
  3. Προσθέτουμε το μείγμα της γέμισης, τυλίγουμε και δένουμε με σπάγκο μαγειρικής.
  4. Καρυκεύουμε εξωτερικά με το υπόλοιπο Καρύκευμα Rub Chimichurri και αλείφουμε με λίγο ελαιόλαδο.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο συστατικό

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδέες για

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Είδος πιάτου

Εποχικότητα

Epochi

Διατροφικές προτιμήσεις

Diatrofikes

Εμπνέουμε
τη διατροφή,
δημιουργούμε τη γεύση.

Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια

Εγγραφή νέου χρήστη

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.

Email*
Ιδιότητα*
Κωδικός*
Επιβεβαίωση κωδικού*

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων