Σιγομαγειρεύουμε σκεπασμένο σε φούρνο για περίπου 1 ώρα και 20 λεπτά στους 180°C. Ξεσκεπάζουμε και συνεχίζουμε για 10 λεπτά ώστε να πάρει χρώμα. Κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος ελέγχουμε κάθε τόσο και προσθέτουμε νερό όποτε χρειαστεί.
1kg αρνίσιο μπούτι (σε κομμάτια)
30g Μαρινάτα Grecia (Κωδ. 50606)
200g Σάλτσα Μουστάρδας (Κωδ. 55747)
30g Καρύκευμα Rub Chimichurri (Κωδ. 51011)
300g πιπεριές τρικολόρε
100g τοματίνια
Tip: το παρασκεύασμα μπορεί να ετοιμαστεί τυλιγμένο "καραμέλα" σε σακούλα ψησίματος.
Για έξτρα γεύση προσθέστε κεφαλοτύρι σε κύβους.
Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια
Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.