fbpx
Group 3108@2x

EN

RU

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Αρνάκι “εξοχικό”

Αρνάκι “εξοχικό”

Σιγομαγειρεύουμε σκεπασμένο σε φούρνο για περίπου 1 ώρα και 20 λεπτά στους 180°C. Ξεσκεπάζουμε και συνεχίζουμε για 10 λεπτά ώστε να πάρει χρώμα. Κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος ελέγχουμε κάθε τόσο και προσθέτουμε νερό όποτε χρειαστεί. 

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Μουστάρδας

Grecia

Rub Chimichurri

1kg αρνίσιο μπούτι (σε κομμάτια)

30g Μαρινάτα Grecia (Κωδ. 50606)

200g Σάλτσα Μουστάρδας (Κωδ. 55747)

30g Καρύκευμα Rub Chimichurri (Κωδ. 51011)

300g πιπεριές τρικολόρε

100g τοματίνια

  1. Σε μπασίνα μαρινάρουμε τα κομμάτια από το αρνάκι με τη Mαρινάτα Grecia και έπειτα καρυκεύουμε με το καρύκευμα Chimichurri.
  2. Σε ένα άλλο σκεύος ανακατεύουμε τη σάλτσα με τις πιπεριές και τα κομμένα τοματίνια.
  3. Ρίχνουμε τη σάλτσα με τα λαχανικά σε πυρίμαχο δισκάκι και προσθέτουμε το αρνάκι από πάνω. Γαρνίρουμε με φρέσκια ρίγανη ή δενδρολίβανο.

Tip: το παρασκεύασμα μπορεί να ετοιμαστεί τυλιγμένο "καραμέλα" σε σακούλα ψησίματος.

Για έξτρα γεύση προσθέστε κεφαλοτύρι σε κύβους.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων