Your list

Σύνδεση

Email*
Κωδικός*
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Φίλτρα αναζήτησης

Επιλέξτε κύριο συστατικό
Κύριο υλικό της συνταγής
Ιδέες για
Ιδιαίτερο χαρακτήρα
Εποχικότητα
Epochi
Διατροφικές προτιμήσεις
Diatrofikes

Αρνάκι “εξοχικό”

Αρνάκι “εξοχικό”

Σιγομαγειρεύουμε σκεπασμένο σε φούρνο για περίπου 1 ώρα και 20 λεπτά στους 180°C. Ξεσκεπάζουμε και συνεχίζουμε για 10 λεπτά ώστε να πάρει χρώμα. Κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος ελέγχουμε κάθε τόσο και προσθέτουμε νερό όποτε χρειαστεί. 

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Μουστάρδας

Grecia

Rub Chimichurri

ΥΛΙΚΑ

1kg αρνίσιο μπούτι (σε κομμάτια)

30g Μαρινάτα Grecia (Κωδ. 50606)

200g Σάλτσα Μουστάρδας (Κωδ. 55747)

30g Καρύκευμα Rub Chimichurri (Κωδ. 51011)

300g πιπεριές τρικολόρε

100g τοματίνια

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Σε μπασίνα μαρινάρουμε τα κομμάτια από το αρνάκι με τη Mαρινάτα Grecia και έπειτα καρυκεύουμε με το Καρύκευμα Rub Chimichurri.
  2. Σε ένα άλλο σκεύος ανακατεύουμε τη σάλτσα με τις πιπεριές και τα κομμένα τοματίνια.
  3. Ρίχνουμε τη σάλτσα με τα λαχανικά σε πυρίμαχο δισκάκι και προσθέτουμε το αρνάκι από πάνω. Γαρνίρουμε με φρέσκια ρίγανη ή δενδρολίβανο.

Tip: το παρασκεύασμα μπορεί να ετοιμαστεί τυλιγμένο "καραμέλα" σε σακούλα ψησίματος.

Για έξτρα γεύση προσθέστε κεφαλοτύρι σε κύβους.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο συστατικό

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδέες για

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Είδος πιάτου

Εποχικότητα

Epochi

Διατροφικές προτιμήσεις

Diatrofikes

Εμπνέουμε
τη διατροφή,
δημιουργούμε τη γεύση.

Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια

Εγγραφή νέου χρήστη

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.

Email*
Ιδιότητα*
Κωδικός*
Επιβεβαίωση κωδικού*

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων