Ψήνουμε στο φούρνο για 25 λεπτά περίπου στους 180°C ή σε καυτό τηγάνι με λίγο ηλιέλαιο.
1kg φιλέτο κοτόπουλο μπούτι
150g Σάλτσα Γλυκόξινη Κάρυ (Κωδ. 55042)
20g Καρύκευμα Rub Golden (Κωδ. 51012)
100g πιπεριές τρικολόρε
1 κονσέρβα καλαμπόκι μίνι
50g ανανάς σε κύβους
20g λάδι
2-3 φύλλα ρυζιού
Φρέσκο κρεμμυδάκι (το πράσινο μέρος)
Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια
Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.