fbpx
Group 3108@2x

EN

RU

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Γαλοπούλα με τραγανή σφολιάτα και γλυκιά γέμιση

Γαλοπούλα με τραγανή σφολιάτα και γλυκιά γέμιση

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170oC για 60 λεπτά.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Μουστάρδας

Γέμιση χριστουγεννιάτικη

1 τμχ. φιλέτο γαλοπούλας (περίπου 1kg)

60g Μαρινάτα Μουστάρδας (Κωδ. 50621)

200g Χριστουγεννιάτικη Γέμιση (Κωδ. 55015)

50g κεφαλοτύρι

1 κουταλιά από φυστίκι Αιγίνης, κουκουνάρι, σταφίδες, cranberries, θυμάρι

300g φύλλο σφολιάτας

  1. Απλώνουμε στον πάγκο εργασίας το μείγμα από τους ξηρούς καρπούς.
  2. Τοποθετούμε από πάνω το φύλλο σφολιάτας. Πιέζουμε με πλάστη ώστε να κολλήσουν τα υλικά πάνω στο φύλλο.
  3. Ανοίγουμε το φιλέτο γαλοπούλας και μαρινάρουμε εσωτερικά με τη μισή Μαρινάτα Μουστάρδας.
  4. Γεμίζουμε με τη Γέμιση, στην οποία έχουμε ανακατέψει το τριμμένο κεφαλοτύρι. Κλείνουμε σφιχτά σε ρολό.
  5. Μαρινάρουμε εξωτερικά με την υπόλοιπη Μαρινάτα και τυλίγουμε με το φύλλο σφολιάτας.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων