Group 3108@2x

Your list

Σύνδεση

Email*
Κωδικός*
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Φίλτρα αναζήτησης

Επιλέξτε κύριο συστατικό
Κύριο υλικό της συνταγής
Ιδέες για
Ιδιαίτερο χαρακτήρα
Εποχικότητα
Epochi
Διατροφικές προτιμήσεις
Diatrofikes

Γαλοπούλα με τραγανή σφολιάτα και γλυκιά γέμιση

Γαλοπούλα με τραγανή σφολιάτα και γλυκιά γέμιση

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 °C για 60 λεπτά.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Μουστάρδας

Γέμιση χριστουγεννιάτικη

ΥΛΙΚΑ

1 τμχ. φιλέτο γαλοπούλας (περίπου 1kg)

60g Μαρινάτα Μουστάρδας (Κωδ. 50621)

200g Χριστουγεννιάτικη Γέμιση (Κωδ. 55015)

50g κεφαλοτύρι

1 κουταλιά από φυστίκι Αιγίνης, κουκουνάρι, σταφίδες, cranberries, θυμάρι

300g φύλλο σφολιάτας

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Απλώνουμε στον πάγκο εργασίας το μείγμα από τους ξηρούς καρπούς.
  2. Τοποθετούμε από πάνω το φύλλο σφολιάτας. Πιέζουμε με πλάστη ώστε να κολλήσουν τα υλικά πάνω στο φύλλο.
  3. Ανοίγουμε το φιλέτο γαλοπούλας και μαρινάρουμε εσωτερικά με τη μισή Μαρινάτα Μουστάρδας.
  4. Γεμίζουμε με τη Γέμιση, στην οποία έχουμε ανακατέψει το τριμμένο κεφαλοτύρι. Κλείνουμε σφιχτά σε ρολό.
  5. Μαρινάρουμε εξωτερικά με την υπόλοιπη Μαρινάτα και τυλίγουμε με το φύλλο σφολιάτας.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο συστατικό

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδέες για

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Είδος πιάτου

Εποχικότητα

Epochi

Διατροφικές προτιμήσεις

Diatrofikes

Εμπνέουμε
τη διατροφή,
δημιουργούμε τη γεύση.

Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια

Εγγραφή νέου χρήστη

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.

Email*
Ιδιότητα*
Κωδικός*
Επιβεβαίωση κωδικού*

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων