fbpx
Group 3108@2x

EN

RU

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Εορταστικό χοιρινό Osso Bucco

Εορταστικό χοιρινό Osso Bucco

Τοποθετούμε το ρολό σε ταψί με λίγο λευκό κρασί και ψήνουμε για 2 ώρες περίπου στους 170°C. Το γυρνάμε για να ψηθεί από όλες τις πλευρές.

Ως συνοδευτικό προτείνουμε πατάτες baby με αρωματικά βότανα και σκόρδο.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Ψητού Κρέατος

Γέμιση χριστουγεννιάτικη

Rub Sweet & Smokey

1,2kg χοιρινό κότσι κομμένο σε φέτες

150g Σάλτσα Ψητού Κρέατος (Κωδ. 55756)

250g Χριστουγεννιάτικη Γέμιση (Κωδ. 55015)

20g Καρύκευμα Sweet & Smokey (Κωδ. 51009 CL)

100g σέλερι

300g κολοκύθα καθαρισμένη

2-3 αστεροειδείς γλυκάνισοι

  1. Με ένα κοφτερό μαχαίρι ανοίγουμε το κρέας στον πάγκο εργασίας.
  2. Χαράζουμε μικρές τομές στο εσωτερικό του και καρυκεύουμε ελαφρώς με το Mexico Rub.
  3. Ανακατεύουμε τη Γέμιση Μανιταριών με την Πάστα Τρούφας. Απλώνουμε το μείγμα με ένα κουτάλι, στο κέντρο και κατά μήκος του κρέατος.
  4. Τυλίγουμε σε ρολό και κλείνουμε προσεκτικά ώστε να μη φύγει η γέμιση. Δένουμε με ένα σπάγκο ή περνάμε από δίχτυ.
  5. Ανακατεύουμε το βούτυρο, με το αλάτι και το υπόλοιπο καρύκευμα Mexico Rub. Αλείφουμε προσεκτικά με το μείγμα, το ρολό εξωτερικά.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων