Your list

Σύνδεση

Email*
Κωδικός*
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Φίλτρα αναζήτησης

Επιλέξτε κύριο συστατικό
Κύριο υλικό της συνταγής
Ιδέες για
Ιδιαίτερο χαρακτήρα
Εποχικότητα
Epochi
Διατροφικές προτιμήσεις
Diatrofikes

Εορταστικό χοιρινό osso buco

Εορταστικό χοιρινό Osso Bucco

Σκεπάζουμε το κρέας και το ψήνουμε στο φούρνο στους 180 °C για 60 λεπτά. Ξεσκεπάζουμε και συνεχίζουμε το ψήσιμο για επιπλέον 20-30 λεπτά. Εναλλακτικά, μαγειρεύουμε το κρέας σκεπασμένο, σε κατσαρόλα για 1 1/2 ώρα περίπου. Και στις δύο περιπτώσεις ελέγχουμε ανά διαστήματα αν χρειάζεται υγρά το φαγητό.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Ψητού Κρέατος

Γέμιση χριστουγεννιάτικη

Rub Sweet & Smokey

ΥΛΙΚΑ

1,2kg χοιρινό κότσι κομμένο σε φέτες

150g Σάλτσα Ψητού Κρέατος (Κωδ. 55756)

250g Χριστουγεννιάτικη Γέμιση (Κωδ. 55015)

20g Καρύκευμα Sweet & Smokey (Κωδ. 51009 CL)

100g σέλερι

300g κολοκύθα καθαρισμένη

2-3 αστεροειδείς γλυκάνισοι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Σε μια μπασίνα ανακατεύουμε τη Σάλτσα Ψητού Κρέατος με τη Χριστουγεννιάτικη Γέμιση. 
  2. Κόβουμε σε χοντρές φέτες τα λαχανικά. Τα προσθέτουμε στη σάλτσα μαζί με το γλυκάνισο.
  3. Ρίχνουμε τη σάλτσα σε ένα πυρίμαχο σκεύος και τοποθετούμε από πάνω τα κομμάτια του osso buco, τα οποία έχουμε καρυκεύσει με το Καρύκευμα Sweet & Smokey. 

 

    *Προαιρετικά, προσθέτουμε μισό ποτήρι γλυκό κόκκινο κρασί για έξτρα άρωμα και γεύση. 
    Ως συνοδευτικό προτείνουμε αρωματικό πουρέ σελινόριζας. 

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο συστατικό

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδέες για

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Είδος πιάτου

Εποχικότητα

Epochi

Διατροφικές προτιμήσεις

Diatrofikes

Εμπνέουμε
τη διατροφή,
δημιουργούμε τη γεύση.

Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια

Εγγραφή νέου χρήστη

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.

Email*
Ιδιότητα*
Κωδικός*
Επιβεβαίωση κωδικού*

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων