fbpx
Group 3108@2x

EN

RU

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Κανελόνια με κοτόπουλο a la crème

Κανελόνια με κοτόπουλο a la crème

Προσθέτουμε 600ml νερό ή 400ml νερό και 200ml κρέμα γάλακτος. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C να γκραντιναριστεί και να πάρει χρώμα η μπεσαμέλ.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Gallina

Μπεσαμέλ fix

Τυριών

Γέμιση μανιταριών και βοτάνων

500g κοτόπουλο φιλέτο (στήθος ή μπούτι)

1 πακέτο κανελόνια

400g Γέμιση Μανιταριών (Κωδ. 55029)

350g Σάλτσα Τυριών (Κωδ. 55735)

8g Καρύκευμα Gallina (Κωδ. 40022)

170g Μπεσαμέλ Fix (Κωδ. 43855)

200g σκληρό τυρί τριμμένο

1 κ.σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος

500ml γάλα ή νερό

  1. Καρυκεύουμε το κοτόπουλο λεπτοκομμένο σε μικρές λωρίδες με το Kαρύκευμα Gallina.
  2. Σε μπολ ανακατεύουμε τη Γέμιση Μανιταριών με 150g από τη Σάλτσα Τυριών, το μισό τριμμένο τυρί και το κοτόπουλο.
  3. Γεμίζουμε τα κανελόνια.
  4. Χτυπάμε με σύρμα το γάλα με τη Mπεσαμέλ για 1-2 λεπτά να σφίξει.
  5. Τοποθετούμε σε πυρίμαχο σκεύος τα κανελόνια και περιχύνουμε την υπόλοιπη Σάλτσα Τυριών. Απλώνουμε από πάνω τη μπεσαμέλ και πασπαλίζουμε με το τριμμένο τυρί.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων