Your list

Σύνδεση

Email*
Κωδικός*
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Φίλτρα αναζήτησης

Επιλέξτε κύριο συστατικό
Κύριο υλικό της συνταγής
Ιδέες για
Ιδιαίτερο χαρακτήρα
Εποχικότητα
Epochi
Διατροφικές προτιμήσεις
Diatrofikes

Κανελόνια με κοτόπουλο a la crème

Κανελόνια με κοτόπουλο a la crème

Προσθέτουμε 600ml νερό ή 400ml νερό και 200ml κρέμα γάλακτος. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C να γκραντιναριστεί και να πάρει χρώμα η μπεσαμέλ.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Gallina

Μπεσαμέλ fix

Τυριών

Γέμιση μανιταριών

ΥΛΙΚΑ

500g κοτόπουλο φιλέτο (στήθος ή μπούτι)

1 πακέτο κανελόνια

400g Γέμιση Μανιταριών (Κωδ. 55029)

350g Σάλτσα Τυριών (Κωδ. 55735)

8g Καρύκευμα Gallina (Κωδ. 40022)

170g Μπεσαμέλ Fix (Κωδ. 43855)

200g σκληρό τυρί τριμμένο

1 κ.σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος

500ml γάλα ή νερό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Καρυκεύουμε το κοτόπουλο λεπτοκομμένο σε μικρές λωρίδες με το Kαρύκευμα Gallina.
  2. Σε μπολ ανακατεύουμε τη Γέμιση Μανιταριών με 150g από τη Σάλτσα Τυριών, το μισό τριμμένο τυρί και το κοτόπουλο.
  3. Γεμίζουμε τα κανελόνια.
  4. Χτυπάμε με σύρμα το γάλα με τη Mπεσαμέλ για 1-2 λεπτά να σφίξει.
  5. Τοποθετούμε σε πυρίμαχο σκεύος τα κανελόνια και περιχύνουμε την υπόλοιπη Σάλτσα Τυριών. Απλώνουμε από πάνω τη μπεσαμέλ και πασπαλίζουμε με το τριμμένο τυρί.

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο συστατικό

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδέες για

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Είδος πιάτου

Εποχικότητα

Epochi

Διατροφικές προτιμήσεις

Diatrofikes

Εμπνέουμε
τη διατροφή,
δημιουργούμε τη γεύση.

Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια

Εγγραφή νέου χρήστη

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.

Email*
Ιδιότητα*
Κωδικός*
Επιβεβαίωση κωδικού*

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων