Τηγανίζουμε σε τηγάνι με καυτό λάδι ή σε φριτέζα στους 170°C για 5 με 10 λεπτά μέχρι να πάρουν ένα ωραίο χρυσαφί χρώμα.
1kg κιμάς μπούτι κοτόπουλο
140g Combi για Κοτόπουλο (Κωδ. 45577)
200g Πανάρισμα Πολύχρωμο (Κωδ. 40076)
200g Πανάρισμα Σουσάμι (Κωδ. 40072)
200g Πανάρισμα Panko (Κωδ. 037483)
180ml νερό
½ ματσάκι μαϊντανός
2 κ. σ. μουστάρδα πικάντικη
Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια
Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.