Τοποθετούµε σε ταψί µε λαδόκολλα και ραντίζουµε µε λίγο ελαιόλαδο. Ψήνουµε σε προθερµασµένο φούρνο στους 180°C για 15 λεπτά. Εναλλακτικά, τηγανίζουµε σε άφθονο λάδι στους 165°C.
1kg κοπανάκια κοτόπουλο (10-12 τεµ.)
15g Καρύκευµα Gallina (Κωδ. 40022)
300g Πανάρισµα Πολύχρωµο (Κωδ. 40076)
3-4 κ. σ. στραγγιστό γιαούρτι
Tip: Προαιρετικά τυλίγουµε το κόκαλο µε χαρτί ψησίµατος ή αλουµινόχαρτο.
Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια
Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.