Your list

Σύνδεση

Email*
Κωδικός*
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Φίλτρα αναζήτησης

Επιλέξτε κύριο συστατικό
Κύριο υλικό της συνταγής
Ιδέες για
Ιδιαίτερο χαρακτήρα
Εποχικότητα
Epochi
Διατροφικές προτιμήσεις
Diatrofikes

Κοπανάκια παναριστά

ΚΟΠΑΝΑΚΙΑ ΠΑΝΑΡΙΣΤΑ

Τοποθετούµε σε ταψί µε λαδόκολλα και ραντίζουµε µε λίγο ελαιόλαδο. Ψήνουµε σε προθερµασµένο φούρνο στους 180°C για 15 λεπτά. Εναλλακτικά, τηγανίζουµε σε άφθονο λάδι στους 165°C.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Gallina

Πολύχρωμο

ΥΛΙΚΑ

1kg κοπανάκια κοτόπουλο (10-12 τεµ.)

15g Καρύκευµα Gallina (Κωδ. 40022)

300g Πανάρισµα Πολύχρωµο (Κωδ. 40076)

3-4 κ. σ. στραγγιστό γιαούρτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ξεκοκαλίζουµε τα κοπανάκια προσεκτικά, αφήνοντας το κόκαλο και το φινίρουµε, ώστε να µείνει το κρέας στην άκρη του κόκαλου (lollipop).
  2. Ανακατεύουµε το γιαούρτι µε το Καρύκευµα Gallina και µαρινάρουµε τα κοπανάκια µε το µείγµα που φτιάξαµε, χωρίς να λερώσουµε το κόκαλο.
  3. Στη συνέχεια, τα περνάµε από το Πανάρισµα πιέζοντας ελαφρά να κολλήσει.

 

Tip: Προαιρετικά τυλίγουµε το κόκαλο µε χαρτί ψησίµατος ή αλουµινόχαρτο.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο συστατικό

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδέες για

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Είδος πιάτου

Εποχικότητα

Epochi

Διατροφικές προτιμήσεις

Diatrofikes

Εμπνέουμε
τη διατροφή,
δημιουργούμε τη γεύση.

Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια

Εγγραφή νέου χρήστη

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.

Email*
Ιδιότητα*
Κωδικός*
Επιβεβαίωση κωδικού*

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων