Your list

Σύνδεση

Email*
Κωδικός*
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Φίλτρα αναζήτησης

Επιλέξτε κύριο συστατικό
Κύριο υλικό της συνταγής
Ιδέες για
Ιδιαίτερο χαρακτήρα
Εποχικότητα
Epochi
Διατροφικές προτιμήσεις
Diatrofikes

Κοπανάκια teriyaki

Κοπανάκια Teriyaki

Τοποθετούμε σε ταψί με λαδόκολλα και ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο. Ψήνουμε στους 160 °C για 15 λεπτά και άλλα 15 λεπτά στους 180 °C μέχρι να καραμελώσουν.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Gallina

Teriyaki

ΥΛΙΚΑ

1kg κοπανάκια κοτόπουλου (10-12 τεμ.)

15g Καρύκευμα Gallina (Κωδ. 40022)

300g Σάλτσα Teriyaki (Κωδ.55405)

2 κ. σ. σoυσάμι καβουρδισμένο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Κάνουμε τομές με το μαχαίρι στα κοπανάκια και τα καρυκεύουμε με το Καρύκευμα Gallina.
  2. Μαρινάρουμε σε μια μπασίνα με τη Σάλτσα Teriyaki.
  3. Τοποθετούμε στο δίσκο και πασπαλίζουμε με σουσάμι.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο συστατικό

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδέες για

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Είδος πιάτου

Εποχικότητα

Epochi

Διατροφικές προτιμήσεις

Diatrofikes

Εμπνέουμε
τη διατροφή,
δημιουργούμε τη γεύση.

Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια

Εγγραφή νέου χρήστη

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.

Email*
Ιδιότητα*
Κωδικός*
Επιβεβαίωση κωδικού*

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων