fbpx
Group 3108@2x

EN

RU

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Κοπανάκια teriyaki

Κοπανάκια Teriyaki

Τοποθετούμε σε ταψί με λαδόκολλα και ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο. Ψήνουμε στους 160οC για 15 λεπτά και άλλα 15 λεπτά στους 180οC μέχρι να καραμελώσουν.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Gallina

Teriyaki

ΥΛΙΚΑ

1kg κοπανάκια κοτόπουλου (10-12 τμχ)

15g Καρύκευμα Gallina (Κωδ. 40022)

300g Σάλτσα Teriyaki (Κωδ.55405)

2 κ.σ. σoυσάμι καβουρδισμένο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Κάνουμε τομές με το μαχαίρι στα κοπανάκια και τα καρυκεύουμε με το Καρύκευμα Gallina.
  2. Μαρινάρουμε σε μια μπασίνα με τη Σάλτσα Teriyaki.
  3. Τοποθετούμε στο δίσκο και πασπαλίζουμε με σουσάμι.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων