Your list

Σύνδεση

Email*
Κωδικός*
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Φίλτρα αναζήτησης

Επιλέξτε κύριο συστατικό
Κύριο υλικό της συνταγής
Ιδέες για
Ιδιαίτερο χαρακτήρα
Εποχικότητα
Epochi
Διατροφικές προτιμήσεις
Diatrofikes

Λουκάνικο γεμιστό γόνδολα

ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΓΕΜΙΣΤΟ ΓΟΝΔΟΛΑ

Ψήνουµε σε προθερµασµένo φούρνο στους 180°C για 15 λεπτά.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Γέμιση λαχανικών

Τζουμαγιάς

ΥΛΙΚΑ

800g χοιρινός κιµάς (σπάλα)

200g λαρδί χοιρινό

24g Καρύκευµα για λουκάνικο Τζουµαγιάς (Κωδ. 37002)

200g Γέµιση Λαχανικών (Κωδ. 55012)

1g Πάπρικα Γλυκιά (Κωδ. 13802)

200g κρέµα τυριού

Έντερο χοιρινό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Περνάµε το κρέας και το λαρδί από κρεατοµηχανή σε λεπτή σίτα (4mm).
  2. Σε µία µπασίνα ανακατεύουµε τον κιµά και προσθέτουµε το Καρύκευµα για λουκάνικο Τζουµαγιάς διαλυµένο σε νερό, την πάπρικα και αναµειγνύουµε καλά.
  3. Ξεπλένουµε τα έντερα και τα γεµίζουµε µε την κρεατόµαζα. Ετοιµάζουµε λουκάνικα µήκους 8-10cm και τα κρεµάµε σε δροσερό µέρος, χωρίς υγρασία, να στεγνώσουν.
  4. Αφού στεγνώσουν (1-2 µέρες) τα σχίζουµε κατά µήκος και τα γεµίζουµε µε τη Γέµιση Λαχανικών. Γαρνίρουµε µε την κρέµα τυριού χρησιµοποιώντας ένα κορνέ.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο συστατικό

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδέες για

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Είδος πιάτου

Εποχικότητα

Epochi

Διατροφικές προτιμήσεις

Diatrofikes

Εμπνέουμε
τη διατροφή,
δημιουργούμε τη γεύση.

Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια

Εγγραφή νέου χρήστη

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.

Email*
Ιδιότητα*
Κωδικός*
Επιβεβαίωση κωδικού*

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων