Τοποθετούμε το στριφτάρι σε ένα ταψάκι με λαδόκολλα και ψήνουμε στους 180 °C για 30-40 λεπτά από κάθε πλευρά.
½kg μπόλια (μουλιασμένη σε νερό με λίγο ξύδι)
1kg συκωταριά αρνίσια (καθαρισμένη και κομμένη σε μικρά κυβάκια)
10g Καρύκευμα Greek Herbs (Κωδ. 48186)
30g Μαρινάτα Grecia (Κωδ. 50606)
200g Γέμιση Πασχαλινή (Κωδ. 55081)
½ ματσάκι φρέσκος μαϊντανός ψιλοκομμένος
½ ματσάκι φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
½ ματσάκι φρέσκος άνηθος ψιλοκομμένος
*Εναλλακτικά αντικαθιστούμε τη συκωταριά με πρόβειο ή χοιρινό κιμά χοντροκομμένο, και στο σκεύος ψησίματος προσθέτουμε 150g Σάλτσα Ριγανάτη (Κωδ. 55749) αραιωμένη με ελάχιστο νερό.
Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια
Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.