Your list

Σύνδεση

Email*
Κωδικός*
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Φίλτρα αναζήτησης

Επιλέξτε κύριο συστατικό
Κύριο υλικό της συνταγής
Ιδέες για
Ιδιαίτερο χαρακτήρα
Εποχικότητα
Epochi
Διατροφικές προτιμήσεις
Diatrofikes

Παραδοσιακό πασχαλινό στριφτάρι

Παραδοσιακό Πασχαλινό στριφτάρι

Τοποθετούμε το στριφτάρι σε ένα ταψάκι με λαδόκολλα και ψήνουμε στους 180 °C για 30-40 λεπτά από κάθε πλευρά.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Πασχαλινή γέμιση

Greek Herbs

Grecia

ΥΛΙΚΑ

½kg μπόλια (μουλιασμένη σε νερό με λίγο ξύδι)

1kg συκωταριά αρνίσια (καθαρισμένη και κομμένη σε μικρά κυβάκια)

10g Καρύκευμα Greek Herbs (Κωδ. 48186)

30g Μαρινάτα Grecia (Κωδ. 50606)

200g Γέμιση Πασχαλινή (Κωδ. 55081)

½ ματσάκι φρέσκος μαϊντανός ψιλοκομμένος

½ ματσάκι φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο

½ ματσάκι φρέσκος άνηθος ψιλοκομμένος

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Σε ένα μπολ τοποθετούμε τη συκωταριά, την Πασχαλινή Γέμιση και τα φρέσκα μυρωδικά. Καρυκεύουμε με το Καρύκευμα Greek Herbs και ανακατεύουμε καλά.
  2. Στον πάγκο εργασίας απλώνουμε την μπόλια προσέχοντας να μην υπάρχουν κενά.
  3. Κατά μήκος προσθέτουμε το μείγμα της συκωταριάς, ρολάρουμε σφιχτά και δένουμε τις άκρες.
  4. Με ένα πινέλο αλείφουμε ομοιόμορφα με τη Μαρινάτα Grecia και από τις 2 πλευρές και στη συνέχεια τυλίγουμε το στριφτάρι.

*Εναλλακτικά αντικαθιστούμε τη συκωταριά με πρόβειο ή χοιρινό κιμά χοντροκομμένο, και στο σκεύος ψησίματος προσθέτουμε 150g Σάλτσα Ριγανάτη (Κωδ. 55749) αραιωμένη με ελάχιστο νερό.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο συστατικό

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδέες για

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Είδος πιάτου

Εποχικότητα

Epochi

Διατροφικές προτιμήσεις

Diatrofikes

Εμπνέουμε
τη διατροφή,
δημιουργούμε τη γεύση.

Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια

Εγγραφή νέου χρήστη

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.

Email*
Ιδιότητα*
Κωδικός*
Επιβεβαίωση κωδικού*

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων