Your list

Σύνδεση

Email*
Κωδικός*
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Φίλτρα αναζήτησης

Επιλέξτε κύριο συστατικό
Κύριο υλικό της συνταγής
Ιδέες για
Ιδιαίτερο χαρακτήρα
Εποχικότητα
Epochi
Διατροφικές προτιμήσεις
Diatrofikes

Πουγκάκια ντουέτο κρεατικών

Πουγκάκι ντουέτο κρεατικών

Ψήνουμε στους 170°C για 45 λεπτά περίπου έως ότου πάρουν ωραίο χρυσοκίτρινο χρώμα.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Σούβλας

ΥΛΙΚΑ

600g χοιρινό για τηγανιά

10 τεμ. παϊδάκια αρνίσια

80g Μαρινάτα Σούβλας (Κωδ. 50635)

1 κλωνάρι φρέσκο δενδρολίβανο

100g κυβάκια κεφαλοτύρι

1 ώριμη τομάτα σε κύβους

500g ζύμη κουρού ή ζύμη για πίτσα ανοιγμένη λεπτή

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Κόβουμε το χοιρινό σε πολύ μικρούς κύβους.
  2. Σε ένα σκεύος ανακατεύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά μαζί και σε αυτό προσθέτουμε την τηγανιά και ανακατεύουμε καλά.
  3. Απλώνουμε στον πάγκο τη ζύμη και την κόβουμε είτε σε στρόγγυλα κομμάτια με κουπάτ διαμέτρου 12cm είτε σε τετράγωνα κομμάτια 8x8cm.
  4. Γεμίζουμε με λίγη από την τηγανιά και στο κάθε ένα τοποθετούμε και από ένα παϊδάκι. Κλείνουμε σε πουγκί και στο πάνω μέρος δένουμε με σπάγκο ή με σχοινόπρασο.
  5. Τοποθετούμε στο δισκάκι και αλείφουμε με πινέλο εξωτερικά με λίγο λάδι για να διατηρηθεί καλύτερα.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο συστατικό

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδέες για

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Είδος πιάτου

Εποχικότητα

Epochi

Διατροφικές προτιμήσεις

Diatrofikes

Εμπνέουμε
τη διατροφή,
δημιουργούμε τη γεύση.

Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια

Εγγραφή νέου χρήστη

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.

Email*
Ιδιότητα*
Κωδικός*
Επιβεβαίωση κωδικού*

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων