Group 3108@2x

Your list

Σύνδεση

Email*
Κωδικός*
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Φίλτρα αναζήτησης

Επιλέξτε κύριο συστατικό
Κύριο υλικό της συνταγής
Ιδέες για
Ιδιαίτερο χαρακτήρα
Εποχικότητα
Epochi
Διατροφικές προτιμήσεις
Diatrofikes

Ρολό αρνί “Πατούδο” Νάξου

ΠΑΤΟΥΔΟ ΝΑΞΟΥ ΡΟΛΟ ΑΡΝΙ

Ψήνουµε στους 180°C για 2 ώρες και 20 λεπτά περίπου. Ρίχνουµε λίγο λευκό κρασί στο ταψί και ιδανικά ψήνουµε πάνω σε κληµατόβεργες.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Πασχαλινή γέμιση

Grecia

Πάστα σκόρδου

Γέμιση λαχανικών

ΥΛΙΚΑ

1 αρνίσιο µπούτι (ή σπαλάκι)

100g Μαρινάτα Grecia (Κωδ. 50606)

100g Γέµιση Λαχανικών (Κωδ. 55012)

150g Γέµιση Πασχαλινή (Κωδ. 55081)

3g Πάστα Σκόρδου (προαιρετικά) (Κωδ. 55014)

½ µατσάκι κρεµµυδάκια φρέσκα

Aµπελόφυλλα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ξεκοκαλίζουµε το αρνί, (προαιρετικά αφήνουµε το κόκκαλο από το κότσι). Ανοίγουµε το κρέας µε ένα µαχαίρι. Μαρινάρουµε εσωτερικά µε τη Mαρινάτα Grecia και απλώνουµε την Πάστα Σκόρδου. Συνεχίζουµε απλώνοντας 4-5 µεγάλα αµπελόφυλλα.
  2. Ψιλοκόβουµε τα κρεµµυδάκια και τα ρίχνουµε σε µία µπασίνα, µε τη Γέµιση Λαχανικών και την Πασχαλινή Γέµιση.
  3. Γεµίζουµε το µπούτι και τυλίγουµε σε ρολό. Δένουµε µε ένα σπάγκο.
  4. Με ένα πινέλο αλείφουµε εξωτερικά το µπούτι µε τη Mαρινάτα Grecia. Διακοσµούµε µε 2-3 αµπελόφυλλα και φέτες λεµονιού.
  5. Tοποθετούµε στη βιτρίνα.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο συστατικό

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδέες για

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Είδος πιάτου

Εποχικότητα

Epochi

Διατροφικές προτιμήσεις

Diatrofikes

Εμπνέουμε
τη διατροφή,
δημιουργούμε τη γεύση.

Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια

Εγγραφή νέου χρήστη

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.

Email*
Ιδιότητα*
Κωδικός*
Επιβεβαίωση κωδικού*

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων