Σκεπάζουμε το κρέας και το ψήνουμε στο φούρνο στους 180 °C για 60 λεπτά. Ξεσκεπάζουμε και συνεχίζουμε το ψήσιμο για επιπλέον 20-30 λεπτά. Εναλλακτικά, μαγειρεύουμε το κρέας σκεπασμένο, σε κατσαρόλα για 1 1/2 ώρα περίπου. Και στις δύο περιπτώσεις ελέγχουμε ανά διαστήματα αν χρειάζεται υγρά το φαγητό.
1,2kg χοιρινό κότσι κομμένο σε φέτες
150g Σάλτσα Ψητού Κρέατος (Κωδ. 55756)
250g Χριστουγεννιάτικη Γέμιση (Κωδ. 55015)
20g Καρύκευμα Sweet & Smokey (Κωδ. 51009 CL)
100g σέλερι
300g κολοκύθα καθαρισμένη
2-3 αστεροειδείς γλυκάνισοι
Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια
Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.