Your list

Σύνδεση

Email*
Κωδικός*
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Φίλτρα αναζήτησης

Επιλέξτε κύριο συστατικό
Κύριο υλικό της συνταγής
Ιδέες για
Ιδιαίτερο χαρακτήρα
Εποχικότητα
Epochi
Διατροφικές προτιμήσεις
Diatrofikes

Baby back ribs

Baby back ribs

Ψήνουμε σε φούρνο σκεπασμένο στους 170 °C, για 2 ώρες περίπου. Ξεσκεπάζουμε και συνεχίζουμε το ψήσιμο μέχρι να πάρει χρώμα για 15-20 λεπτά περίπου.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Honey-Dijon

Rub Chimichurri

ΥΛΙΚΑ

Περίπου 1 1/2 kg χοιρινός σιδηρόδρομος

40g Μαρινάτα Honey-Dijon (Κωδ. 50642)

30g Καρύκευμα Rub Chimichurri (Κωδ. 51011)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Τριμάρουμε την άκρη του καρέ αφήνοντας 2cm κόκαλο καθαρό.
  2. Απλώνουμε τη Μαρινάτα σε όλη την επιφάνεια του κρέατος και από πάνω προσεκτικά καρυκεύουμε και πιέζουμε να κολλήσει το Chimichurri Rub.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο συστατικό

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδέες για

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Είδος πιάτου

Εποχικότητα

Epochi

Διατροφικές προτιμήσεις

Diatrofikes

Εμπνέουμε
τη διατροφή,
δημιουργούμε τη γεύση.

Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια

Εγγραφή νέου χρήστη

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.

Email*
Ιδιότητα*
Κωδικός*
Επιβεβαίωση κωδικού*

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων