Ψήσιμο στους 170 °C για περίπου 40 λεπτά, στο φούρνο ή τη σχάρα.
2-3 τεμ. χοιρινή μπριζόλα M/O (σπαλομπριζόλες ή ribeye περίπου 1kg)
40g Μαρινάτα Lemon Pepper (Κωδ. 50627)
15g Καρύκευμα Rub Chimichurri (Κωδ. 51011)
Provil S.A.
ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου, Οδός Α3
57022 Θεσσαλονίκη
Τηλ.: +30 2310 795. 730
[email protected]
Provil S.A.
Λεωφόρος Λαυρίου 101
15354 Γλυκά Νερά Αττικής
Tηλ.: +30 210 6657. 680
[email protected]
Provil S.A.
ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου, Οδός Α3
57022 Θεσσαλονίκη
Τηλ.: +30 2310 795. 730
[email protected]
Provil S.A.
Λεωφόρος Λαυρίου 101
15354 Γλυκά Νερά Αττικής
Tηλ.: +30 210 6657. 680
[email protected]
Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια
Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.