Your list

Σύνδεση

Email*
Κωδικός*
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Φίλτρα αναζήτησης

Επιλέξτε κύριο συστατικό
Κύριο υλικό της συνταγής
Ιδέες για
Ιδιαίτερο χαρακτήρα
Εποχικότητα
Epochi
Διατροφικές προτιμήσεις
Diatrofikes

Chimichurri lemon chops

MG 8926 1700x730

Ψήσιμο στους 170 °C για περίπου 40 λεπτά, στο φούρνο ή τη σχάρα.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Lemon-Pepper

Rub Chimichurri

ΥΛΙΚΑ

2-3 τεμ. χοιρινή μπριζόλα M/O (σπαλομπριζόλες ή ribeye περίπου 1kg)

40g Μαρινάτα Lemon Pepper (Κωδ. 50627)

15g Καρύκευμα Rub Chimichurri (Κωδ. 51011)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ετοιμάζουμε τις σπαλομπριζόλες με γαλλική κοπή φινίροντας το κόκαλο σε κάθε μία και μαρινάρουμε με τη Μαρινάτα Lemon Pepper.
  2. Καρυκεύουμε με το Καρύκευμα Rub Chimichurri όλη την επιφάνεια της μπριζόλας και τοποθετούμε στη βιτρίνα. Μπορούμε εναλλακτικά να ετοιμάσουμε το παρασκεύασμα και σε ολόκληρο κομμάτι (3-4 μπριζόλες) για ψήσιμο στο φούρνο.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο συστατικό

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδέες για

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Είδος πιάτου

Εποχικότητα

Epochi

Διατροφικές προτιμήσεις

Diatrofikes

Εμπνέουμε
τη διατροφή,
δημιουργούμε τη γεύση.

Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια

Εγγραφή νέου χρήστη

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.

Email*
Ιδιότητα*
Κωδικός*
Επιβεβαίωση κωδικού*

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων