fbpx
Group 3108@2x

EN

RU

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Chimichurri lemon chops

MG 8926 1700x730

Ψήσιμο στους 170οC για περίπου 40 λεπτά, στο φούρνο ή τη σχάρα.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Lemon-Pepper

Rub Chimichurri

2-3 τμχ χοιρινή μπριζόλα M/O (σπαλομπριζόλες ή ribeye περίπου 1kg)

40g Μαρινάτα Lemon Pepper (Κωδ. 50627)

15g Καρύκευμα Meat Rub Chimichurri (Κωδ. 51011)

  1. Ετοιμάζουμε τις σπαλομπριζόλες με γαλλική κοπή φινίροντας το κόκαλο σε κάθε μία και μαρινάρουμε με τη Μαρινάτα Lemon Pepper.
  2. Καρυκεύουμε με το Meat Rub Chimichurri όλη την επιφάνεια της μπριζόλας και τοποθετούμε στη βιτρίνα. Μπορούμε εναλλακτικά να ετοιμάσουμε το παρασκεύασμα και σε ολόκληρο κομμάτι (3-4 μπριζόλες) για ψήσιμο στο φούρνο.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων