Your list

Σύνδεση

Email*
Κωδικός*
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Φίλτρα αναζήτησης

Επιλέξτε κύριο συστατικό
Κύριο υλικό της συνταγής
Ιδέες για
Ιδιαίτερο χαρακτήρα
Εποχικότητα
Epochi
Διατροφικές προτιμήσεις
Diatrofikes

Entrecote coffee steak

MG 9001 1700x730

Ψήνουμε το παρασκεύασμα τυλιγμένο σε λαδόκολλα και αλουμινόχαρτο σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 °C για 30 λεπτά περίπου ή όταν φτάσει τους 60 βαθμούς στον πυρήνα. Ύστερα, ξεσκεπάζουμε και συνεχίζουμε το ψήσιμο μέχρι να πάρει χρώμα. Εναλλακτικά, αν το έχουμε κόψει σε ατομικά steak, ψήνουμε σε σχαροτήγανο ή σχάρα ή το κάνουμε σωτέ με βούτυρο.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Μοσχάρι Dry

Rub Coffee

ΥΛΙΚΑ

1 τεμ. κόντρα μοσχάρι Α/Ο (1 1/2kg περίπου)

50g Καρύκευμα Rub Coffee (Κωδ. 51013)

25g Μαρινάτα Dry Μοσχάρι (Κωδ. 51007)

40ml λάδι

40ml νερό

2 κ. σ. μουστάρδα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ετοιμάζουμε τη Μαρινάτα σύμφωνα με τις οδηγίες. Προσθέτουμε τη μουστάρδα, αναμιγνύουμε και κάνουμε επάλειψη σε όλη την επιφάνεια του καρέ της μπριζόλας με το μείγμα της Μαρινάτας.
  2. Απλώνουμε το Καρύκευμα Rub Coffee τρίβοντας με το χέρι να πάει παντού. Κόβουμε το παρασκεύασμα σε μπριζόλες των 250g ή το αφήνουμε στη βιτρίνα όπως είναι.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο συστατικό

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδέες για

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Είδος πιάτου

Εποχικότητα

Epochi

Διατροφικές προτιμήσεις

Diatrofikes

Εμπνέουμε
τη διατροφή,
δημιουργούμε τη γεύση.

Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια

Εγγραφή νέου χρήστη

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.

Email*
Ιδιότητα*
Κωδικός*
Επιβεβαίωση κωδικού*

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων