fbpx
Group 3108@2x

EN

RU

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Entrecote coffee steak

MG 9001 1700x730

Ψήνουμε το παρασκεύασμα τυλιγμένο σε λαδόκολλα και αλουμινόχαρτο σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 30 λεπτά περίπου ή όταν φτάσει τους 60 βαθμούς στον πυρήνα. Ύστερα, ξεσκεπάζουμε και συνεχίζουμε το ψήσιμο μέχρι να πάρει χρώμα. Εναλλακτικά, αν το έχουμε κόψει σε ατομικά steak, ψήνουμε σε σχαροτήγανο ή σχάρα ή το κάνουμε σωτέ με βούτυρο.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Μοσχάρι Dry

Rub Coffee

1 τμχ κόντρα μοσχάρι Α/Ο (1,5kg περίπου)

50g Coffee Meat Rub (Κωδ. 51013)

25g Μαρινάτα Dry Μοσχάρι (Κωδ. 51007)

40ml λάδι

40ml νερό

2 κ.σ. μουστάρδα

  1. Ετοιμάζουμε τη Μαρινάτα σύμφωνα με τις οδηγίες. Προσθέτουμε τη μουστάρδα, αναμιγνύουμε και κάνουμε επάλειψη σε όλη την επιφάνεια του καρέ της μπριζόλας με το μείγμα της Μαρινάτας.
  2. Απλώνουμε το Καρύκευμα Coffee Rub τρίβοντας με το χέρι να πάει παντού. Κόβουμε το παρασκεύασμα σε μπριζόλες των 250g ή το αφήνουμε στη βιτρίνα όπως είναι.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων