Ψήνουμε το παρασκεύασμα τυλιγμένο σε λαδόκολλα και αλουμινόχαρτο σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 °C για 30 λεπτά περίπου ή όταν φτάσει τους 60 βαθμούς στον πυρήνα. Ύστερα, ξεσκεπάζουμε και συνεχίζουμε το ψήσιμο μέχρι να πάρει χρώμα. Εναλλακτικά, αν το έχουμε κόψει σε ατομικά steak, ψήνουμε σε σχαροτήγανο ή σχάρα ή το κάνουμε σωτέ με βούτυρο.
1 τεμ. κόντρα μοσχάρι Α/Ο (1 1/2kg περίπου)
50g Καρύκευμα Rub Coffee (Κωδ. 51013)
25g Μαρινάτα Dry Μοσχάρι (Κωδ. 51007)
40ml λάδι
40ml νερό
2 κ. σ. μουστάρδα
Provil S.A.
ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου, Οδός Α3
57022 Θεσσαλονίκη
Τηλ.: +30 2310 795. 730
[email protected]
Provil S.A.
Λεωφόρος Λαυρίου 101
15354 Γλυκά Νερά Αττικής
Tηλ.: +30 210 6657. 680
[email protected]
Provil S.A.
ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου, Οδός Α3
57022 Θεσσαλονίκη
Τηλ.: +30 2310 795. 730
[email protected]
Provil S.A.
Λεωφόρος Λαυρίου 101
15354 Γλυκά Νερά Αττικής
Tηλ.: +30 210 6657. 680
[email protected]
Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια
Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.