Your list

Σύνδεση

Email*
Κωδικός*
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Φίλτρα αναζήτησης

Επιλέξτε κύριο συστατικό
Κύριο υλικό της συνταγής
Ιδέες για
Ιδιαίτερο χαρακτήρα
Εποχικότητα
Epochi
Διατροφικές προτιμήσεις
Diatrofikes

Lava double bacon burger

Lava double bacon burger

Ψήνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι μέχρι να πάρουν χρώμα και από τις δύο πλευρές και μετά τοποθετούμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 15-20 λεπτά.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Slice & Fill

Grill-Butter style

Combi Beef Burger Mild

ΥΛΙΚΑ

1kg μοσχαρίσιος κιμάς

40g Combi® Beef Burger Mild (Κωδ. 45563)

80ml νερό

200g Σάλτσα Slice & Fill (Κωδ. 55507)

20g Μαρινάτα Grill-Butter Style (Κωδ. 50643)

8 φέτες μπέικον

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ετοιμάζουμε τον κιμά με το Combi® Beef Burger Mild σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  2. Πλάθουμε ένα μπιφτέκι περίπου 140 γραμμαρίων και τοποθετούμε μία φέτα Slice & Fill πάνω του.
  3. Καλύπτουμε με ακόμα ένα μπιφτέκι και πιέζουμε περιμετρικά να σφραγίσουν καλά οι άκρες.
  4. Τυλίγουμε περιμετρικά με μπέικον και μαρινάρουμε ελαφρά την επάνω επιφάνεια του burger με τη Μαρινάτα Grill-Butter Style.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο συστατικό

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδέες για

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Είδος πιάτου

Εποχικότητα

Epochi

Διατροφικές προτιμήσεις

Diatrofikes

Εμπνέουμε
τη διατροφή,
δημιουργούμε τη γεύση.

Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια

Εγγραφή νέου χρήστη

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.

Email*
Ιδιότητα*
Κωδικός*
Επιβεβαίωση κωδικού*

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων