fbpx
Group 3108@2x

EN

RU

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Mεσογειακά μπουτάκια κοτόπουλου

Mεσογειακά μπουτάκια κοτόπουλου

Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο, στους 170°C για 45 περίπου λεπτά.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Ακρόπολη

Τομάτας Αιγαίου

Τομάτες λιαστές

ΥΛΙΚΑ

1 ½kg μπούτια κοτόπουλου Μ/Ο

300g Σάλτσα Τομάτας Αιγαίου (Κωδ. 55762)

20g Καρύκευμα Ακρόπολη (Κωδ. 42882)

20g Λιαστές Τομάτες (Κωδ. 50039)

150g γραβιέρα σε κύβους

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ξεκοκαλίζουμε τα μπούτια στο κομμάτι του μηρού αφήνοντας το κόκκαλο στην άκρη του ποδιού.
  2. Καρυκεύουμε εσωτερικά και εξωτερικά με το Kαρύκευμα Aκρόπολη.
  3. Γεμίζουμε με ένα κύβο γραβιέρας και ένα κομμάτι λιαστή τομάτα.
  4. Δένουμε με σπάγκο σε 2-3 σημεία να μην ανοίξει.
  5. Ρίχνουμε σε πυρίμαχο δισκάκι τη σάλτσα και προσθέτουμε από πάνω τα μπουτάκια.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων