fbpx
Group 3108@2x

EN

RU

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Mοσχαράκι ραγού με καραμελωμένα κρεμμύδια

Mοσχαράκι ραγού 1

Ψήνουμε το κρέας σκεπασμένο στο φούρνο στους 180°C για 1 ώρα και 40 λεπτά. Ξεσκεπάζουμε και συνεχίζουμε για 10 λεπτά ακόμη. Εναλλακτικά μαγειρεύουμε στην κατσαρόλα, με καπάκι, για 2 ώρες περίπου. Και στις δύο περιπτώσεις προσθέτουμε νερό αν χρειαστεί.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Σμυρνέικη

Μοσχάρι Dry

Καραμελωμένο κρεμμύδι

1kg μοσχάρι σπάλα

15g Μαρινάτα Dry για Μοσχάρι (Κωδ. 51007)

300g Σάλτσα Σμυρνέικη (Κωδ. 55740)

150g Kαραμελωμένο Kρεμμύδι (Κωδ. 55129)

150g καρότο κομμένο σε κύβους

150g σέλερι κομμένο σε κύβους

50ml νερό

40ml λάδι

  1. Σε μπολ ανακατεύουμε τη Μαρινάτα Dry για Μοσχάρι με το νερό και το λάδι. Προσθέτουμε το κρέας  και αφήνουμε στην άκρη. 
  2. Σε πυρίμαχο σκεύος, ρίχνουμε τη Σάλτσα Σμυρνέικη στην οποία έχουμε προσθέσει το Καραμελωμένο Κρεμμύδι και από πάνω τα λαχανικά. 
  3. Τέλος, βάζουμε το μοσχάρι.  

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων