Ψήνουμε το κρέας σκεπασμένο στο φούρνο στους 180°C για 1 ώρα και 40 λεπτά. Ξεσκεπάζουμε και συνεχίζουμε για 10 λεπτά ακόμη. Εναλλακτικά μαγειρεύουμε στην κατσαρόλα, με καπάκι, για 2 ώρες περίπου. Και στις δύο περιπτώσεις προσθέτουμε νερό αν χρειαστεί.
1kg μοσχάρι σπάλα
15g Μαρινάτα Dry για Μοσχάρι (Κωδ. 51007)
300g Σάλτσα Σμυρνέικη (Κωδ. 55740)
150g Kαραμελωμένο Kρεμμύδι (Κωδ. 55129)
150g καρότο κομμένο σε κύβους
150g σέλερι κομμένο σε κύβους
50ml νερό
40ml λάδι
Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια
Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.