Your list

Σύνδεση

Email*
Κωδικός*
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Φίλτρα αναζήτησης

Επιλέξτε κύριο συστατικό
Κύριο υλικό της συνταγής
Ιδέες για
Ιδιαίτερο χαρακτήρα
Εποχικότητα
Epochi
Διατροφικές προτιμήσεις
Diatrofikes

Mοσχαράκι ραγού με καραμελωμένα κρεμμύδια

Mοσχαράκι ραγού 1

Ψήνουμε το κρέας σκεπασμένο στο φούρνο στους 180°C για 1 ώρα και 40 λεπτά. Ξεσκεπάζουμε και συνεχίζουμε για 10 λεπτά ακόμη. Εναλλακτικά μαγειρεύουμε στην κατσαρόλα, με καπάκι, για 2 ώρες περίπου. Και στις δύο περιπτώσεις προσθέτουμε νερό αν χρειαστεί.

ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

Σμυρνέικη

Μοσχάρι Dry

Καραμελωμένο κρεμμύδι

ΥΛΙΚΑ

1kg μοσχάρι σπάλα

15g Μαρινάτα Dry για Μοσχάρι (Κωδ. 51007)

300g Σάλτσα Σμυρνέικη (Κωδ. 55740)

150g Kαραμελωμένο Kρεμμύδι (Κωδ. 55129)

150g καρότο κομμένο σε κύβους

150g σέλερι κομμένο σε κύβους

50ml νερό

40ml λάδι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Σε μπολ ανακατεύουμε τη Μαρινάτα Dry για Μοσχάρι με το νερό και το λάδι. Προσθέτουμε το κρέας και αφήνουμε στην άκρη. 
  2. Σε πυρίμαχο σκεύος, ρίχνουμε τη Σάλτσα Σμυρνέικη στην οποία έχουμε προσθέσει το Καραμελωμένο Κρεμμύδι και από πάνω τα λαχανικά. 
  3. Τέλος, βάζουμε το μοσχάρι.  

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ

Κύριο συστατικό

Κύριο υλικό της συνταγής

Ιδέες για

Ιδιαίτερο χαρακτήρα

Είδος πιάτου

Εποχικότητα

Epochi

Διατροφικές προτιμήσεις

Diatrofikes

Εμπνέουμε
τη διατροφή,
δημιουργούμε τη γεύση.

Έχετε πρόβλημα σύνδεσης; Bοήθεια

Εγγραφή νέου χρήστη

Αποκτήστε ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στα ebooks και εκπαιδευτικά videos της Provil.

Email*
Ιδιότητα*
Κωδικός*
Επιβεβαίωση κωδικού*

Επικοινωνήστε
μαζί μας,

θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

ή προσπαθήστε να το βρείτε στον ιστότοπό μας

Κατηγορίες προϊόντων